بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
حال تو درک میکنم منم چندسال منتظرم ماه قبل چند روز از موعدم گذشت چه فکرو خیالی میکردم ولی متاسفانه ب ...
منم اون هفت روز پام رو زمین نبود
بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا
بعضیا انقدر بیخیالن. میگن بچه دار شدیم که هیچ. نشدیمم راحت تر. اصلا اقدام و انتظار نمیکشن. اونا والا ...
چجور بیخیال باشم عزیزم
منی ک ی بچه تو خیابون میبینم یا از جلو ی مغازه لباس نوزاد فروشی رد میشم همه وجودم بچه میطلبه
همش برنامه ریزی میکردم چطور به شوهرم بگم چون خیلی بچه دوست داره میدونم خیلی خوشحال میشد از این خبر و ...
توکل بخدا
من دوباره اقدام میکنم