2777
2789
عنوان

چه خواننده ای اهنگاش حالتون رو خوب می‌کنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 70 پست
تا ابددددددددد حقققققق

هیچ آهنگی جاشو نمیگیره ❤️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این نشونه بد سلیقه بودن نیست عزیزم  هرکس از صدای یه نفر خوشش میاد از بین اینا ک گفتی به جز شا ...

سینا پارسیان اینقدر صداش شبیه شادمهر خیلی ها فکر میکنن شادمهر پیجش ببین میفهمی چه استعدادی خواننده مردمی مجوز نداره وگرنه از همه داخلی ها سر تر بود 

علی یاسین عشقه  مجید رضوی  آرمین آهنگ بگو بینم

آره آرمین زارعی ام قشنگه یادم رفت بگم👌🏻

آهنگ بگو بینم 

شماره جدیدم

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
سینا پارسیان اینقدر صداش شبیه شادمهر خیلی ها فکر میکنن شادمهر پیجش ببین میفهمی چه استعدادی خواننده م ...

ترجیح میدم صدایی هایی گوش کنم که برام ارزش منده:)🫂 

سلیقتون قابل احترامه❤️

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
ترجیح میدم صدایی هایی گوش کنم که برام ارزش منده:)🫂  سلیقتون قابل احترامه❤️

بحث سلیقه نیست بحث استعداد مثلا یه تحریر هایی می‌زنه واقعا کمتر کسی می‌تونه منم ساسی مانکن دوست دارم اما میفهمم مثلا معین کجا شادمهر کجا ساسی کجا 

واقعا     خیلی قشنگه    اونجا که میگه دیدی قلب سنگیت از هیچی نمیترسه.   بی ...

خیلییی👌🏻❤️

واقعااا زیباست آهنگش🥺😭

🫂🥲عذر میخواهم فضولیه خدای نکرده جداشدین؟

محسن یگانه ام آهنگ«بمون و موند به قلبم حسرتش با ندارمت»قشنگه

میگه موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت ولی عشق همینی هست ک هست بخوام نخوام ندارمت...🙃

بحث سلیقه نیست بحث استعداد مثلا یه تحریر هایی می‌زنه واقعا کمتر کسی می‌تونه منم ساسی مانکن دوست دارم ...

درسته ❤️

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!

سیاوش قمیشی

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...
خیلییی👌🏻❤️ واقعااا زیباست آهنگش🥺😭 🫂🥲عذر میخواهم فضولیه خدای نکرده جداشدین؟ محسن یگانه ام آه ...

نه جدا نشدم زندگی میکنیم . هعی. کاش یه کم احساس داشته باشه .  محسن یگانه ام خوبه باز من چاووشی بیشتر میخوام

سیاوش قمیشی

👌🏻❤️

مخصوصا اونجا ک میگه:

تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم

دلت تنگ نبوده میخندی تا از حس دلتنگی میگم

تو تنها نموندی که حال دل بی قرارو بفهمی

عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی

تو از دست ندادی بفهمی چیه ترس از دست دادن

جایه من نبودی بدونی چیه فرق بین تو و من...🙃

نه جدا نشدم زندگی میکنیم . هعی. کاش یه کم احساس داشته باشه .  محسن یگانه ام خوبه باز من چاووشی ...

عزیزم ازته دلم خواستم ک عشق و علاقه و محبت دوباره برگرده به زندگیتون❤️🫂✨🤲🏻

من همش یدونه آهنگ از چاووشی دارم 

کدوم آهنگش خیلی قشنگه دانلودکنم؟

👌🏻❤️ مخصوصا اونجا ک میگه: تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم دلت تنگ نبوده میخندی تا از حس ...

اهنگ موردعلاقه عشقمه 

من اهنگ ارزو و قاب شیشه ای و الکی رو خیلی دوس دارم

درزندگی من،عزیزی با رفتنش، شوق تمام امدن ها را تا ابد از من گرفت-نمیتونم وانمود کنم هیچ اتفاقی نیفتاده، وقتی بخش بزرگی از زندگیم به یه دلتنگی عمیق تبدیل شده، آدما قصه عاشقانه خودشون رو دارن که برای نوشتنش همه کار کردن، کی می‌دونه هر کدوم از ما برای دلبسته کردن اونیکی چقدر تلاش کرده، کی می‌دونه کدوم یکی از ما قلبش اول لرزیده؟ کی می‌دونه چند بار از شنیدن اسممون با صدای همدیگه دلمون ریخته؟ ما یه روز به خودمون اومدیم و دیدیم یه چیزایی بینمون عوض شده، حالا دلمون تند تند برای همدیگه تنگ میشه، بارون که میزنه بیشتر بهم فکر میکنیم، پاییز که میاد یه جور دیگه ای دیوونه هم میشیم.کی می‌دونه اولین باری که حس کردیم همدیگه رو دوست داریم چند شب نخوابیدیم؟ کی میدونه توی اولین دیدار چند ثانیه به هم خیره شدیم و پلک نزدیم، ‌کی می‌دونه کی زیر قولمون زدیم و همدیگه رو فراموش کردیم.من نمیدونم کجایی و روزات رو چطور سر میکنی، نمیدونم دلت برای کی تنگ میشه و با چه خاطراتی زندگی میکنی، اما میدونم که یه قصه عاشقانه همیشه عاشقانه ست، حتی اگه آدماش باهم غریبه شده باشن.چشمت رو ببند و گوش کن! یکی بود یکی نبود، ما یه روزی عاشق هم بودیم.به من می‌گه بجنگ! کجای من به سربازها می‌خوره؟ آدم که جنگجو نیست، برای همه‌چیز بجنگه. آدم، آدمه. بغل نشه، پوست تنش از غم تجزیه می‌شه.غرق شدن تایتانیک برای خرچنگهای زنده ای که تو آشپزخونه ی کشتی بودن یه معجزه بود، همون قدر محال ... همون قدر غیر ممکن ...