2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیا جذب کردی تا حالا 

از بچگی نقاشی میکشیدم...شوهرمو...زندگیمو خونمو....همه چی حتی تیپمو...دقیقا چند سال بعد بااینکه شوهرم غریبه س کلا از نظر ظاهر اخلاق و همه چی حتی لباس پوشیدن همونی شد ک نقاشیشو می‌کشیدمو فکرمیکردم...

بعد..خونمون...ماشینمونو..کارمون...همه چی...حتی نمونه ی آخریش همین امروز اتفاق افتاد...بخدا هرچی از ته دلم میگم بلافاصله میشه

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

از بچگی نقاشی میکشیدم...شوهرمو...زندگیمو خونمو....همه چی حتی تیپمو...دقیقا چند سال بعد بااینکه شوهرم ...

عزیزم متاسفانه انرژی جذب من برعکس عمل میکنه 🤦🏻‍♀️ میشه تو برام یه چیزیو جذب کنی 

میدونی چرا برعکس میشه؟؟؟چن قبلش همش انرژی منفی میفرسی..مثلا درطول روز۹۰درصد حرفات منفی هستن...توی جذب باید همش حرفایی مثبت بزنی و ب همه چیزی ک هس شکرگزار باشیم و قدردان!!!

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

میدونی چرا برعکس میشه؟؟؟چن قبلش همش انرژی منفی میفرسی..مثلا درطول روز۹۰درصد حرفات منفی هستن...توی جذ ...

قرار بود یکی بیاد تو زندگیم من انقد به اون موضوع فک کردم حتی ذوقشو داشتم ک‌ دیگه کنسل شد نیومد 🤦🏻‍♀️ 

من دوتا از بیماری مزمن خوب شده  تمرکز می کنم روی سلول‌های اون نقطه مریضه روش دست گذاشتم قربون صدقش رفتم تلقین کردم سالمه بیشتر بیماری‌ها از اعصابه

قرار بود یکی بیاد تو زندگیم من انقد به اون موضوع فک کردم حتی ذوقشو داشتم ک‌ دیگه کنسل شد نیومد 🤦🏻‍ ...

خواستگاری خواهرم آهنگهای عروسی دانلود کردم گوش می کردیم نمی دونم تاثیر داشت ولی الان دوسال ازدواج کرده

خواستگاری خواهرم آهنگهای عروسی دانلود کردم گوش می کردیم نمی دونم تاثیر داشت ولی الان دوسال ازد ...

من اهنگ بزارم کلا کنسل میشه 😂 الان قرار بود خاستگار برام بیاد که اومدنشون صد در صدی بود با این افکار مزخرفم ریدم توش و دیگه نیومدن حتی دو سال پیشم اومدن و افکارم باعث شد مشکلی پیش بیاد و نشد 🤦🏻‍♀️