2777
2789

سلام کسی از کورش کمپانی ایفون ۱۳ خریده؟

گوشی هاشون ریپک نیست ؟کلاهبردار نیست؟

چند روزه تحویل میدن لطفا با دقت جواب بدید ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصله میگن دور تحویل میدن ولی به جاش ارزونتر یهدجوری با پول بقیه کار میکنن ولی من میترسم خرید کنم دود ...

بنظرم اعتماد نکن چون یا سرت کلاه میزارن گوشی نمیبینی یا گوشی ویتنامی یا چینی میندازه بهت 

ولی  خب بازم برو تو پیجش کامنتاشو اینارو ببین

بیرانوند الهام حمیدی جواد هاشمی اکبر عبدی هم ازشون تو پیج خرید کردن

این ها پول گرفتند، تبلیغ کردند 

البته یک آیفون مجانی هم بهشون دادند 

به این تبلیغ ها اعتباری نیست و در واقع صِرف تبلیغ یک یا چند فرد مشهور نباید به هر فروشنده ای و تبلیغ کننده ای اعتماد کرد 

بنظرم اعتماد نکن چون یا سرت کلاه میزارن گوشی نمیبینی یا گوشی ویتنامی یا چینی میندازه بهت  ولی& ...

والا خیلیا مثبت نوشتم اونایی که منفی نوشتن گفتم خودشون ایفون فروش بودن زورشون میگیره کامنتاش بازه فالوور ۸۳۰ ال بیشتر داره نزدیک یک ملیون خیلی می خرن