2777
2789

امروز روابطم و قطع کردم با هر کسی ، پارسال همین روابط کنکورمو خراب کردن( اولین کنکورم) امسال دیگه اجازه نمیدم ،  چند هفته شده که دارن راه و کج میرم ، دیگه اجازه نمیدم چیزی مانعم بشه 🔥🩺

به خاطر اشک های مادرمم شده  امسال حتی اگه شده تا مرز مرگ برم تموم ش میکنم پرونده کنکورمو با حال خوب 

خدایا خودت کمکم کن 🥺

دوستان برام دعا کنید از مسیری که هستم منحرف نشم❤️

بماند به یادگار 🩺💯🪄

آفریییین

موفق باشیییی منم کنکوریم ممکنه بعضی وقتا خسته شی ولی هیچ وقت نا امید نشو

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور. از فردا میخام بترکونم....

انشالا عزیزم موفق باشی ❤️

این گوشی سم و دور کن از خودت من پارسال نابود شدم شدم دلیل  گریه های هر روزه ی مادرم 

از رابطه عاطفی دوری کن از دوستای بد دوری کن 🙂

انشالا عزیزم موفق باشی ❤️ این گوشی سم و دور کن از خودت من پارسال نابود شدم شدم دلیل  گریه های ...

همینکار میکنم ب روی چشممم

بهم یه نشونه از خودت بده 

یه چیزی ک وقتی رسیدم بهت بگم،با هم شروع کردیم،و با هم تونستیم

همینکار میکنم ب روی چشممم بهم یه نشونه از خودت بده  یه چیزی ک وقتی رسیدم بهت بگم،با هم شروع ک ...

عاشق شهر بابلم،  دوست دارن اونجا قبول بشم 

اشک و غم مادرمو یادت باشه که به خاطرش دوباره بلند شدم و شروع کردم ❤️

قربونت برم عزیزم ممنون انشالا که مراد دلت برسی ❤️❤️

تو هم همینطور حتما دختر خیلی فهمیده ای هستی که به این نتیجه رسیدی ❤️

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ