2777
2789
عنوان

دون دون ریز روی سر و خارش

98 بازدید | 5 پست

یه دون دونای ریزی روی سرم زده همش میخاره 

شپش و اینا نیست چون هم مادرم نگاه کرد سرمو ،هم خودم با شونه دندونه ریز چندین بار موهامو روی ملافه سفید شونه کردم و هیچی نریخت ،به نظرتون برای چیه؟ کسی اینجوری شده؟ مخصوصا پشت گردنم 

یه روز در میونم حموم میرم از آلودگی و اینام نیست .

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید شوره اس خب

شوره که دارم ولی فکر نکنم از اون باشه از قبل داشتم شوره ولی الان یه دون دونای ریزی هستن 

بازم مرسی از راهنماییت عزیزم 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

دونه ها ریزه یا درشت؟ تو موهات مشخصه؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
دونه ها ریزه یا درشت؟ تو موهات مشخصه؟

ریزه نه مامانم متوجه نمیشه فقط وقتی دست بکشی حس میشه