2777
2789
عنوان

بیاین یکم درددل کنیم🥹

87 بازدید | 12 پست

بچه ها من خیلی آدم بی پشتکار بی اراده ای هستم از خودم بدم میاد 

هی ازین شاخه میپرم به اون شاخه هی زود به زود ناامید میشم 

اصلا گیجم نمیدونم میخوام چی‌کار کنم 

خیلی اخلاق مزخرفی دارمممم

دین من انسانیت است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دلم شکسته اخلاق افتضاحی که دارم هر کاری از دستم بربیاد برای همه انجام میدم حتی خیلی وقتا در توانمم نیست اما به هر طریقی هست انجام میدم اما همین ها که بخاطرشون خودمو به زحمت انداختم به راحتی آب خوردن رومو زمین میزنن وراحت میگن نمیتونم خودت یه کاریش بکن در حالی که کار خاصی هم ازشون نخواستم خیلی دلم گرفتع از همشون

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
من درددلم یه چیز دیگس، یکی از دوستام به یه دوستش بیشتر از من اهمیت میده

من چی بگم که یه دونه دوست هم ندارم خیلی احساس تنهایی میکنم نمیدونم شماها چندسالتونه امامن۳۵ سالمه وهمیشه دوستای سرد وبی وفا سر راهم بوده که خودمو کشتم براشون اما اونا راحت ولم کردن

من چی بگم که یه دونه دوست هم ندارم خیلی احساس تنهایی میکنم نمیدونم شماها چندسالتونه امامن۳۵ سالمه وه ...

من ۲۳ سالمه، منم تنهام، فقط اینو دارم، که اینم داره اینجوری میکنه، ۵۱ سالشه، اون دوسش ۴۳ سالشه، زودترم باهم دوست و آشنا شدن

خب بیاین باهم دوست بشیم🥰

تهرانین؟

من ۲۳ سالمه، منم تنهام، فقط اینو دارم، که اینم داره اینجوری میکنه، ۵۱ سالشه، اون دوسش ۴۳ سالشه، زودت ...

نه عزیزم تهران نیستم 

چرا انقدر اختلاف سنی داری باهاشون اگر هنوز دلت میخواد دوست پیدا کنی به نظرم برو باشگاهی دانشگاهی جایی همسن خودت رو پیدا کن 

من خیلی شدید احساسی هستم وبرای همه صدم رو میزارم اما از شانسم یه دونه دوست درست وحسابی نداشتم

یه دونه دوست از دوم راهنمایی داشتم هر وقت میرفتم خونش یا زنگ میزدم (خودش هیچ وقت زنگ نمیزد هیچ وقتم نیومده خونم به بهانه ی راه دور )همیشه میگفت توهم که شوهر کردی رفتی راه دور الان بعد۲۰ سال برگشتم شهرم ۳ماه میشه یکبار زنگ نزده ببینه من مردم حداقل به چهلمم برسه🥺خانوادمم انگار من وجود ندارم یعنی فرق نداشت اونموقع که ۱۲ ساعت ازشون دور بودم تا الان که تو یه شهریم ....

هووف چی بگم خواهر جان دلم میخواد برگردم غربت حداقل دلم خوشه راهم دوره همه فراموشم کردن 

نه عزیزم تهران نیستم  چرا انقدر اختلاف سنی داری باهاشون اگر هنوز دلت میخواد دوست پیدا کنی به ن ...

ای بابا، دور از جونت، لیاقت ندارن عزیز دلم، والا دنبال دوست همسن هستم، اصلا پیدا نمیشه برام، ایشالا شما هم یه دوست عالی برات پیدا میشه، حقیقتش منم مثل شمام، صدمو میزارم و فوق العاده احساساتی هستم، کاش تهران بودین، ولی الانم میتونیم باهم دوست مجازی بشیم😍 اختلاف سنیم باهاش زیاده آره، دوسش دارم، به سنش نگاه نمیکنم، جای مامانم میدونمش، نمی‌دونم با اون زنیکه چیکار کنم بخدا

ای بابا، دور از جونت، لیاقت ندارن عزیز دلم، والا دنبال دوست همسن هستم، اصلا پیدا نمیشه برام، ایشالا ...

خوشحال میشم دوست بشیم تو نی نی سایت در ارتباط باشیم 

نمیدونم دوستیتون چطوره اما ممکنه چون ازشون کوچیک تر هستی جدی نگیرنت 

عه؟ یعنی بخاطر سنم به عنوان دوست قبولم نداره؟

واقعا نمیدونم میگم شاید چون اصلا نمیدونم چطوریه ارتباطتون مثلا همسایه هستید یا چی؟

واقعا نمیدونم میگم شاید چون اصلا نمیدونم چطوریه ارتباطتون مثلا همسایه هستید یا چی؟

همکار، بهم گفته باهم دوستم هستیم، برام سوغاتی هم تا حالا اورده، درددلم کمی باهم میکنیم، ولی تا اون نکبت رو میبینه منو میذاره کنار