دخترک_چریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1844 عنوان خداروشکر سایت همین یه آپشنو کم داشت اونم درست شد 91 بازدید | 5 پست از این به بعد توی صفحه اعلانات نیز شاهد تبلیغ خواهیم بود (فشار چیه 🙂) کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن.. چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه نقاشی ..خاطره ... و ... عشق♥ 1402/09/06 | 19:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلو،جونی عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 اووووف فک کردم فق واس منه ک دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
دخترک_چریکی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 1844 اووووف فک کردم فق واس منه ک تازه هنوزم کلی واسه تبلیغ جامونده تو پروفایل کاربرا داخل امضاشون زیر پستاشون سمت چپ و راست سایت تبلیغ عمودی کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن.. چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه نقاشی ..خاطره ... و ... عشق♥
نیلو،جونی عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2622 تازه هنوزم کلی واسه تبلیغ جامونده تو پروفایل کاربرا داخل امضاشون زیر پستاشون سمت چپ و ... اره واقعا دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔