یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثلاً مهمونی خونه خاله همسرم هست ولی داداشم هم خونمونه ، ده سالشه . نمیتونم تنهاش بزارم ، مامانم ای ...
بهتره تماس بگیری و شرایط رو بگی بعدم بگی هرطور نظر شماست مهمونی رو بزاریم ی روز دیگه یا اجازه میدید برادرم رو همراه بیارم به همین سادگی بعدم موقع رفتن دست خالی نرو
مثلاً مهمونی خونه خاله همسرم هست ولی داداشم هم خونمونه ، ده سالشه . نمیتونم تنهاش بزارم ، مامانم ای ...
اره بابا ببر. ۱۰ ساله که ادم بزرگ نیس
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
زنگ بزن بگو داداشتون اومده نمیتونید بیاید ،اونا هم میگن خوب داداشتم بیار ،دیگه میشه با دعوت بردینش ، ...
این یعنی سیاست🤣
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
شیرینی کیک درست کن ی شیشه ترشی یا مربا درست کن گلدان طبیعی یا مثلا اگه بچه کوچیک دارن ی هدیه کوچولو یا خوراکی بده دست برادرت برای اون بچه که دیگه حرفی توش نباشه اما بدون اطلاع میزبان برادرت رو نبر اگرم نری چون فامیل شوهره بعدا کلی حرف پشت سرته که بچه ۱۰ساله رو بهونه کرد که نیاد خونه ما و... حتما باهاشون تماس بگیر