2777
2789
عنوان

بچه ها یه راهنمایی میکنید؟!واجبه!کی میدونه زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 23 پست
کسی از بارداری خبر نداره حوصله بحث و فضولی و تفسیرای بعدشو ندارم! میترسم طرف خدای نکرده فوت کنه ! ...

اگه از نزدیکان همسرته همسرتو قانع کن اگه از اقوام خودته که دیگه راحت 

حرف مردم هم بگیر به پهلوی چپ فندق تو دلت😁

زهد ریایی،جهل مقدس...
من ۵یا۶ماهه بودم برای مراسم یکی از اقوام دورمون رفتم هیچ اتفاقی ام نیوفتاد قبرستونم رفتم سرخاکش

مرسی گلم.انشالله که چیزی نمیشه

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شنیدم چشم نباید به تابوت بیفته ولی بیشتر خرافاته خیلی زن باردار دیدم همه مراسم ها شرکت کرون قبرست ...

همینجوریش سنگینه قبرستان

دل دیدن میت که ندارم اصلا 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

قربونت مهربون خدا حاجت روات کنه الهی با سخیت به دست بیاد ادم حتی قدم از قدم برمیداره یه جوریه مخصو ...

زنده باشی عزیزم ممنون

درک میکنم گلم. اگر حساس هستی و حالت خوب نیست نرو گلم بهتره خودتو توی آرامش نگهداری.

🥰

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اگه از نزدیکان همسرته همسرتو قانع کن اگه از اقوام خودته که دیگه راحت  حرف مردم هم بگیر به پهلو ...

پهلوی چپ فندق وای چه خوب اومدی اینو 😂😂دمت گرم

زنده باشی عزیزم ممنون درک میکنم گلم. اگر حساس هستی و حالت خوب نیست نرو گلم بهتره خودتو توی آرامش نگ ...

صلوات برای سلامتیت فرستادم 

چه امضای قشنگی دل مهربون 

صلوات برای سلامتیت فرستادم   چه امضای قشنگی دل مهربون

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی😍

قشنگی از نگاه شماست 🥰

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اره خیلی سنگینه وقتی حالم عادی بود میرفتم بهشت زهرا به تمام قلب و سینه ام فشار میومد واقعا.خیلی غم ...

من چون آدم حساسی هستم حتی اگه مراسم غریبه ها هم برم بخاطر غم و ناراحتی که صاحب عزا داره گریم میگیره و فوقالعاده ناراحت میشم دیگه چه برسه به نزدیکان ....بخاطر همین چون گریه و ناراحتی برای خانم باردار خوب نیست نمیرم حالم بد میشه