2777
2789
عنوان

بدتر از پریودی میدونی چیه؟؟؟

419 بازدید | 22 پست

اینکه ندونی تو چشای یه مرد امیدوار ک هی بهت میگع این ماه حتما میشه 

تو چشای یه مادر ک همش میگ حواست به خودت باشه خدارو چه دیدی؟

تو چشای یه مادرشوهر ک کاره هرروزش دعا واسه توعه نگا کنی 

میدونم مقصرش من نبودم من نیستم ک خدا واسم نمیخواد 

اونام منو مقصر نمیدونن 

ولی غمی ک تو چشاشون میاد دلمو اتیش میزنه 

دوساله اقدامم پلی کیستیک بودم درمان شدم انواع قرصو دارو و همچیم عالی شد ولی.......

نمیدونم شوهرم مشکل داره یانه نمیدونم اینکه ۸۰ درصد اسپرش شکلشون درست نیست مشکل محسوب نیشه یانه 

ولی اینماه دلمو داده بودم به خدا

خودش گفته بود اونجایی ک امید قطع میشه اتصال من وصل میشه 

گفته امیدتو از همه قطع میکنم تا بیای سراغ خودم و دردتو خودم دوا کنم 

نرسید ب دادم🫠💔

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرسه عزیزم

صبر داشته باش 🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

درگاه خدا ناامیدی نیست توکل داشته باش

چرا نیست؟

باورت نمیشه منتی نیست خدایه منه 

ولی قسم خوردم ک عوض میشم قول دادم اگ حامله باشم توبع کنم بنده خوبی شم؟

چرا صدامو نمیشنوه؟

باشه من بد حواب شوهرو مادرمو نمیده چرا؟

دلم گرفته ینی خدا دوسم نداره؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

هشتاد درصد اسپرم شکلشون درست نیست؟خب عزیزم ممکنه علت باردار نشدنت همین باشه.

ان شاءالله بزودی باردار میشی و بسلامتی بچه میاد بغلت و بهترین ها براش رقم میخوره در کنار خانواده اش

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
عزیزم همسرت یه دکتر بره خب

س بار دکتر عوض کردم 

اولی گفته مشکل جدی نیست واسه سختی کارشه تقویتی داد

دکتر دومی گفت مشکلی نیستو نیاز ب درمان نداره

دکتر سومی گفت مشکله و باید درمان شه واسش سونو ازمایش نوشت ک فرصت نشده بره

توکل به خدا . گرد نخل اصل رو پیدا کنید به مقدار خیلی کم هر دوتون بخورید . دیدم کسایی که ازش جواب گرف ...

چشم عزیز دل 

ممنون❤️🙏

انشالله خیلی زود مامان شی⁦❤️⁩ لطفا برای حفظ آبروم دعا کنید 😭😔

ممنون گلم 

چشم عزیز دلم انشالله به حق فاطمه زهرا خودشون حافظ ابروی شما باشن ❤️