2777
2789
عنوان

خانمای همدانی یه لحظه بیاین

541 بازدید | 17 پست

سلام من یه بار زایمان کردم اونم تهران بهترین بیمارستان اما متاسفانه بچم فلج مغزی شد و نزدیک دو ماهه فوت شده

حالا میخوام تحت نظر یه دکتر خوب و با تجربه باشم چون خیلی میترسم

ممنون میشم نظر واقعیتون رو بگین و کسایی که قصد تبلیغ دارن اینجا نیان چون شوخی نیست و مسئله ی مهمیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم تحت نظر دکتر فریمانی هستم ..ولی تعریف دکتر مهناز یاونگی رو خیییلی شنیدم و کارشون عالیه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
فریمانی خوبه؟

من برای تنبلی تخمدان میرم پیشش و خوبه ..از چندتا مریضاشون پرسیدمم راضی بودن...ولی خب یه بدی داره اینکه سونوگرافی وازمایش یا هرچی ک مینویسه رو باید مطب خودش انجام بدی..

الان ما بیمه تکمیلی داریم فقط باچندتا ازمایشگاه قرار داد داریم بهش گفتم برم اونجا انجام بدم قبول نکرد گفت باید ازمایشگاه خودمون باشه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
من برای تنبلی تخمدان میرم پیشش و خوبه ..از چندتا مریضاشون پرسیدمم راضی بودن...ولی خب یه بدی داره این ...

آهان متوجه شدم

یزدانفر چطوره؟ فریمانی نوبت دهیش تلفنیه؟ آخه من شهرستانم

آهان متوجه شدم یزدانفر چطوره؟ فریمانی نوبت دهیش تلفنیه؟ آخه من شهرستانم

من تجربه ای از یزدانفر نداشتم..فریمانی تلفنی هست اگر ک جواب بدن.من حضوری نوبت گرفتم.حالا اگر خواستی برم برات حضوری نوبت بگیرم؟

من تجربه ای از یزدانفر نداشتم..فریمانی تلفنی هست اگر ک جواب بدن.من حضوری نوبت گرفتم.حالا اگر خواستی ...

مرسی از راهنماییت

الان تماس گرفتم جواب ندادن

ممنون میشم اگه زحمتت نمیشه رفتی برام نوبت بگیری

شهر خودمون اصلا دکتر خوب نداره

مرسی از راهنماییت الان تماس گرفتم جواب ندادن ممنون میشم اگه زحمتت نمیشه رفتی برام نوبت بگیری شهر ...

باشه گلم .اگر بشه حتما فردا صبح میرم نوبت میگیرم .بهت اطلاع میدم