2777
2789
عنوان

ای یو ا و تست ای یو ای

127 بازدید | 13 پست

من ۲۲ابان ای یو ای کردم،روز ۸ای یو ای کمردرد و شکم درد مثل پریوید گرفتم واسه چند دقیقه بعد رفع شد،روز۹ای یو ای رحمم تیر کشید بعد یساعت لکه بینی قهوه ای داشتم تا روز ۱۰ ای یو ای ادامه داشت ولی کم بود در حد دستنال کشیدن بود،

روز ۱۱ ای یو ای  ک میشد ۲۶پریودی تست زدم ی هاله مث سایه انداخت روز بعدشم زدم همونطور بود،

بنظرتون ممکنه باردار باشم،

الان روز۱۴ای یو ای هستم،فردا میرم ازمایش میدم اینقد استرس دارم 

التناس دعا

راستی عکس تست میذارم ببینید متوجه میشید)باعرض پوزش(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط کاش فردا ندی ازمایش دکتر من بود میگف دوروزم تو خونه استراحت کن برو ازمایش که قشنگ بتات بالا رفته باشه به جا ازمایش هر وقت رفتی دسشویی بی بی بزن ذوق کن الان فردا بزنی پررنگ تر میشه من سر باردارییم ۲۳تا بی بی زدم

اره انگار بارداری مشکلتون چی بود بعد چن ماه اقدام مشه یکم بیشتر توضیح بدی

من ی پسر دارم یماه بعد ازدواجن باردار شدم،باز بعد ۴سال باردار شدم ولی تو ۴ماهگی بدلیل جگر خوردن سقط شد،و بعد دیگ‌تنبلی گرفتم و شوهرم تحرکش کم شد باز با دارو باردار شدم ولی تو ۵هفته بدلیل اختلال کروموزمی دکتر گف حرکت نکرد بره بالا و پیش سگمان تحتانی وایساده و خونریزی گرفتن سقط شد دیگ ای یو ای کردم

فقط کاش فردا ندی ازمایش دکتر من بود میگف دوروزم تو خونه استراحت کن برو ازمایش که قشنگ بتات بالا رفته ...

چرا،دل تو دلم نیست،اخه دوتا بی بی زدم اینحور بودن وگرنه باید ۴شنبه بدم

چرا،دل تو دلم نیست،اخه دوتا بی بی زدم اینحور بودن وگرنه باید ۴شنبه بدم

سلام عزیزم شما باردار بودید ممنون میشم جوابمو بدید منم ای یو ای کردم میشه بگید بهتره چه کارهایی انجام بدم اگه مثبت شدید

معجزه زندگیمی  دختر نازم زودی بیا بغلم👼