2777
2789
عنوان

مادر شوهر فوضول

152 بازدید | 9 پست

با مادرشوهرم اینا توی یه ساختمونیم 

ما طبقه ۴ اونا طبقه سوم

هر موقع یکی از ساختمون میره بیرون میپره از تراس نگاه میکنه کیه

منم چندبار پیش اومد واسم؛ اولین بار قبل از اینکه سوار ماشین شم بالا رو نگاه کردم دیدم تا نصفه بیرونه که ببینه کیه از ساختمون خارج شد، یهو منو که دید انقد وا رفت که خدا میدونه. امروز داشتم از خونه میزدم بیرون گوشیم دستم بود داشتم با دوستم تصویری حرف میزدم اومدم در ساختمونو ببندم دستم حرکت کرد بالا رو گرفت دیدم مادر شوهرم خم شده ببینه کیه

من خیلی بدم اومد که عین فوضولا سرک میکشه؛ میدونید چرا؟ چون همش داره فوضولی میکنه و از کارای بقیه میگه ولی خودش روی رفتاراش و کارای زشتش فکر نمیکنه😐 

به همسرم زنگ زدم گفتم که حس بذی میگیرم از این رفتار مامانت گفت بهش بگم یا خودت میگی؟؟ منم گفتم یبار دیگه که تکرار کرد میگم

دلم میخواد بهش یه تیکه بندازم 

نظر شما چیه کلا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه این مادر شوهرتونه ما همسایه قبلیمون اینجور بود به خدا بدون دعوت میومد در پشتی ماشین رو باز میکرد میگفت منم باهاتون میام یعنی بدون هیچ سر وصدایی از ساختمون میومدیم بیرون تا صدا تیک آسانسور رو میشنید در واحدشون باز میشد

اگر بگید نمی گن اختیار خونه م رو دارم و هر وقت بخوام میام تراس و اینطوری روتون هم بی دلیل به هم باز میشه

شما رفت و آمد خودتون رو داشته باشید و رفتار ایشون رو که دیگه احتمالا قابل تغییر هم نیست نادیده بگیرید

تیکه ننداز ، مودبانه بگو که چه رفتار زشتیه 

هر چند دیگه کسی که تا این سن این رفتار بد هنوز حفظ کرده درست بشو نیست 

من یه خاله دارم تمام مدت در حال بدگویی و فوضولی زندگی بقیع ست و رفتار و کردار و گفتار بد خودشو نمیبینه  اصلا تلفن میزنه انرژی بدی میگیرم 

تمام حرفتو همه جا پخش میکنه تیکه میندازه و اذیتت میکنه حتی تو موقع عزاداری هم ول کن نیست 

منم گفتم بگم بهش آدم بشه دیدم ۷۳ سال این بوده الان با گفتن منم ترک عادت نمیکنه 

برای همین تصمیم گرفتم ارتباط قطع کنم به یه تبریک عید بسنده کنم 

الان این مادر شوهرت هم  هرچی بگی همینه فایده نمیکنه الکی خودتو درگیر میکنی 

اگر بگید نمی گن اختیار خونه م رو دارم و هر وقت بخوام میام تراس و اینطوری روتون هم بی دلیل به هم باز ...

تراس اصلی اونوره 

این تراس نیم متریه آشپزخونست ولی حرف شما درسته یهو اینو میگه بهم

تیکه ننداز ، مودبانه بگو که چه رفتار زشتیه  هر چند دیگه کسی که تا این سن این رفتار بد هنوز حفظ ...

همسرم گفت من بهش بگم؟ گفتم نه اگه یه بار دیگه تکرار کرد میگم

از طرفی هم حرف‌شما کاملا درسته... دیگه وقتی عادتش هست پ تپ ذاتشه که فایده ای تداره اگه هم بگم