2777
2789
عنوان

شوهرخواهر

234 بازدید | 17 پست

خانما من تازه  خواهرم داره  ازدواج میکنه نمیدونم چه برخوردی باید با شوهر خواهر داشته باشم😅مثلا صمیمی طور باشه؟البته من خودم ازدواج کردمااا دوتا هم بچه دارم فکرا جای بدی نره😂😂

من خودم برادر ندارم میشه مثل برادر بهش نگاه کرد؟🤔

شما برخوردتون چه طوریه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره چرا که نشه، من با شوهر خواهر راحتم، اتفاقا خواهرمم خیلی همسرمو دوس داره، هوای اونو بیشتر از من د ...

خواهرم چون قبلا مجرد بود خیلی نمیتونست با همسرم ارتباط بگیره چون بهرحال محرد بود و‌ میترسید فکر بدی بشه .الان نمیدونم بتونه ارتباط بگیره.اما با خودم میگم بهرحال من‌متاهلم و حتی اگه مثل یه خواهر و برادر باشیم هم کسی فکر بدی نمیکنه.

البته ناگفته نماند ما خانواده نسبتا مدهبی هستیم اونا هم همینطور پس منظورم از راحتی توی مساله حجاب و محرم نامحرمی نیست

من که خواهر ندارم ولی بنظرم زیاد صمیمی نشو فقط احترام بذارین به همدیگه، زیاد باهاش شوخی کنی ممکنه شو ...

من ارتباطم با برادرشوهرام هم بد نیست گاهی میگفتم بتونم‌به چشم برادر بهشون نگاه کنم اما واقعا نمیشه .برخورد و‌رفتارشون یه طوریه اما خب به اسم صداشون میزنم..

خواهرم چون قبلا مجرد بود خیلی نمیتونست با همسرم ارتباط بگیره چون بهرحال محرد بود و‌ میترسید فکر بدی ...

اتفاقا من مجرد بودم و با دومادم راحت بودم، از من ۱۴ سال بزرگتره، چرا فکر بد کنن؟ بلاخره خانواده ایین، ما مذهبی نیستیم و مشکل پوشش نداریم

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
اخه هرکسی یک جوره  نمیدونم خونوادتون چطوری هستن  مثلا بگی بخندی شوخی کنی ناراحت نمیشن&nb ...

اره شوخی و خنده اینا داریم.

به نظرتون شوهر خواهر صمیمی تر از برادرشوهره؟

اتفاقا من مجرد بودم و با دومادم راحت بودم، از من ۱۴ سال بزرگتره، چرا فکر بد کنن؟ بلاخره خانواده ایین ...

نه میدونید چیه خواهرم از سر بی عقلی چون اون‌موقع ۱۲ سالش بود من ازدواج کردم خیلی زبون درازی میکرد به همسرم.گاهی با بی ادبی جواب میداد .یا جلوی همسرم‌به مادرم توهین میکرد که اصلا همسرم دوست نداشت.

بعدا بهم گفت فکر میکردم میتونم براش جای یک برادر بزرگتر باشم که کمکش کنم که باهاش راحت تر باشم اما این دفتاراش مانع شد.الان هم اینطور نیست اصلا بخوان باهم جیزی بگن بخندن.

برعکس وقتی با همسرم میریم خونه مامانم اینا سریع میره تو‌اتاق میگه اینجا راحت ترم.

خیلی ناراحت میشم

اره شوخی و خنده اینا داریم. به نظرتون شوهر خواهر صمیمی تر از برادرشوهره؟

بستگی به روابط داره.یکی باخانواده شوهر اصلارفت و امد نداره 

یکی با خواهر خودش رفت و امد نداره 

خیلی پولدارم😅