2777
2789

این از سال اولی که اومد مدرسه ی ما با من لج میکرد گاهی  چون فقط من بودم که ذات کثیفشو میشناختم و هیچ وقت ئیشش کم نیاوردم..

حالا امروز من سرکلاس یه لحظه برگشتم به دوستم یه چیزی بگم همونلحظه معلم دید و گفت برگرد و ساکت باش .

و دوباره این نخود اش مثل همیشه خودشو انداخت وسط و گفت  خانم چرا بهش منفی نمیدید منم گفتم حالا به من منفی بده چی به تو میرسه گفت چیزی نمیرسه فقط اتیش درونم خاموش میشه .

یا یه بار من از معلم یه چی ئرسیدم این برگشت گفت به مغز کوچیکت فشار نیار..

یا مثلا وقتی با یکی از دوستام قهر میکنم این میره زیر گوش دوستم ویز ویز میکنه و میگه باهاش دوست نشو

ولی گاهی هم طرفمو میگیره .چشه؟چی بگم بهش .تکلیفش معلوم نیس با خودش ؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونس 

یا شاید میخواسته دوستت شه محل نزاشتی ضایع شده 

منم راجب یه بیشعوری تاپیک زدم دومین تاپیکم از اخره

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
کصخله ولش کن

اخه از بس فکر کرده خر خاصیه و بقیه بهس هیچی نگفتن اعتماد به سقفش رفته بالا و رفتار هاشو نمیتونم نادیده بگیرم . یه جواب درست حسابی بگین بهش بگم واسه همیشه ساکت شه🙄

دیوونس  یا شاید میخواسته دوستت شه محل نزاشتی ضایع شده  منم راجب یه بیشعوری تاپیک زدم دوم ...

نه اصلا تمایلی به دوستی باهام نشون نداده .

تائیکتو دیدم . دوستت اونو ترجیح داده بنظرم😑 منم دوستم از اینکارا زیاد کرده منم باهاش زیاد قهر کردم سر همین