2777
2789
عنوان

چجوری میرن کافه تولد میگیرن

362 بازدید | 8 پست

میشه تولد بچه رو هم تو کافه گرفت؟

باید کیک رو بخریم ببریم اونجا؟

کلا چکار باید کرد

دیدم خیلیا میگن تولدم تو کافه گرفتم  ،نمیدونم چجوریه

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابر میبارد و من میشوم از یار جدا    چون کنم دل به چُنین روز ز دلدار جدا☁️🌚  [با صدای استاد همایون شجریان]                      ارغوان شاخه ی همخونِ جدا مانده ی من آسمان تو چه رنگ است امروز آفتابیست هوا یا گرفتست هنوز من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد میگرید ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ارغوان ارغوان تو برافراشته باش تو بخوان نغمه ی نا خوانده ی من تو بخوان تو بخوان توبخوان........[باصدای استاد علیرضا قربانی]    لطفا واسه معلم شدنم دعا کنید چون دعا نی نی سایتیا شنیدم عجیب گیراست🎀🪁🌻🦢 راستی تیکر بارداری نیست تاریخ معلم شدنمه

از قبلش با صاحب کافه هماهنگ میکنم بعدش اهنگ هم بخوای میزاره برات پولش زیاد میشه دیگه

ادمهایی که عشق شون رو مثل کانال تلوزیون عوض میکنن اخرش باید بشینن برفک تماشا کنن😞😞😛

ما رفتیم اونجا خودشون کیک داشتن، یسری کافه ها جایگاه تولد داره تزیین شده، اما خودتونم میتونید ببرید ، قبلش برو سر بزن ببین کیک و شمع و اینا داره یا ن، اجازه تولد میدن یا ن، موزیک دارن یا ن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اگه تو سنی باشه که بتونه رو صندلی بشینه و اذیت نکنه اره میشه گرفت

کیک رو زودتر میخرن و تحویل میدن بعد خودشون یه اهنگ تولد پلی میکنن و کیک میارن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بعضی از کافه ها اینجوریه که کیک و‌میگیرم میز و تزئیین میکنن مثلا سوپرایزی یکیو میبری و موزیک میذارن و اینا بعضیاشون تزئیناتشون مجانیه بعضیا باید پرداخت کنی مثل گل ارایی و شمع ارایی و بادکنک….بعضیاشونم میگن کیک و خودتون بگیرید بقیه خدمات با اونا

اره برا بچه هام میشه 

تولد برادرزاده  کلا هفت نفر بودیم 

داداشم کیک خرید و ظرف یبار مصرف خرید بردیم اونجا شام سفارش دادیم خوردیم عکس انداختیم بادکنک باد کردیم کیکو بریدیم خوردیم و..... 

هیچ هزینه هم اضافه نداد