2777
2789
عنوان

وای خدایا مدرسه ها اینجور شده

174 بازدید | 5 پست

مدرسه ما شورشو دراورده بچه هارو میزنن با خشونت رفتار میکنن امروز اومدن کیف هارو گشتن یه عطر کوچیک اینه تو کیفمبود بردن میبرن دیگه نمیدن اصلا ب بدن بچه ها دست میزدن عطرمو با بدختی پیدا کرده بودم و خریدم بخدا حالا بردن نمیدونم چجور بگیرم خیلی دیونن یه نفرم یه کرم مرطوب کننده ازین خرگوشیا بود برداشتن بردن هرچیم میبرن نمیدن چیکار کنیم به نظرتون

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود

من ی حلقه دستم. بود ازم گرفتن ندادن ی عطر داشتم. هنوووز دنبال اسمشم ندادن بهم انقد وسایل ازم. گرفتن 8سال پیش 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی حلقه دستم. بود ازم گرفتن ندادن ی عطر داشتم. هنوووز دنبال اسمشم ندادن بهم انقد وسایل ازم. گرفتن ...

ماهم اینجوریم خیلی وحشی شدن اصن این جرمه چرا باید دست بزنن به اندام خصوصی یکی

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود

به مامانت بگو بره دفتر ازشون پس بگیره، بگه اکی باشه این وسایل رو دختر من نباید بیاره مدرسه، ولی ما برای تهیه ش هزینه کردیم، پس بدید خودمون نظارت میکنیم دیگه با خودش نیاره مدرسه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.