2777
2789
عنوان

کسی اینجا براتون تاثیرگذار بوده؟

99 بازدید | 12 پست

که بگید چه راهنمایی خوبی کرده و اون راهنمایی رو هم انجام داده باشید؟؟

من حس میکنم اگرم بگن وای چه خوب گفتی بازم میرن کار خودشون میکنن

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
نه واقعا اینجا منتظرن یه غلط املایی ازت بگیرن بیان حالتو خراب کنن راهنمایی کجا بود

راست میگی یه موضوعی باب میلشون نباشه میریزن سرت

ولی من خودم خیلی دیدم بعضیا چقد خوب حرف میزنن و راهنمایی میکنن، ولی خب انگشت شمارن دیگه😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی یه موضوعی باب میلشون نباشه میریزن سرت ولی من خودم خیلی دیدم بعضیا چقد خوب حرف میزنن و ...

بابا من دیروز جواب یکی رو که درمورد عمل بینی بود میدادم بعد به جای ضربه نوشتم ظربه گوشیمو تازه گرفتم به صفحه تایپش خیلی عادت نکردم هرچی تو این چند روز پست گذاشتم رفتم دیدم یه کلمه غلط توش بوده یکی اومده ریپلایم کرده چرت و پرت گفته که ایشالا اشتباه تایپی بوده و فلان بابا اصلا من شاید بی سواد باشم مگه ازت خاستم غلط املایی بگیری برا من ،فقط خوش بحا کسایی که انقد بیکارن منتظر یه اشتباه از دیگرانن که بزنن تو سرش اینجا مجازیه این خانوم تو زندگی واقعیه چیه وای وای

لطفا تا میتونید کسی رو قضاوت نکنید....
بابا من دیروز جواب یکی رو که درمورد عمل بینی بود میدادم بعد به جای ضربه نوشتم ظربه گوشیمو تازه گرفتم ...

وای چه مسخره

اصلا به بقیه چه که ادم غلط املایی داره، انگار خودشون دکترا دارن و اومدن تو سایت🤣🤣🤣

کسی که بقیهایراد میگیره خودش بدتر از همه ست وگرنه اونا که دکتر و پروفسور هستن انقد افتاده میشن و علم و ذهن خودشون مهمه که به این چیزا اهمیت نمیدن

به قول همسرم میگه وای چقد ذهنشون ازاده😅😅

وای چه مسخره اصلا به بقیه چه که ادم غلط املایی داره، انگار خودشون دکترا دارن و اومدن تو سایت🤣🤣🤣 ...

بیا 😁🤭😁🤭😁 الان میاد سراغم واقعا و نوشتم چاقعا

بیا 😁🤭😁🤭😁 الان میاد سراغم واقعا و نوشتم چاقعا

فک کنم ردیاب برات گذاشته 🤣🤣🤣

بزار من جاش بهت بگم، وای به حال زندگی واقعیت که زندگیت چطوری دوتا کلمه رو نمیتونی درست بنویسی😂😂😂

فک کنم ردیاب برات گذاشته 🤣🤣🤣 بزار من جاش بهت بگم، وای به حال زندگی واقعیت که زندگیت چطوری دوتا ک ...

هعییییی اگه بدونی زندگی واقعیم الان چجوریه آرامش خیلی خوبه که من چند روزه رنگشو ندیدم

هعییییی اگه بدونی زندگی واقعیم الان چجوریه آرامش خیلی خوبه که من چند روزه رنگشو ندیدم

امیدوارم همیشه سالم و شاد باشی عزیزم❤️