2777
2789
عنوان

یه لحظه میاید😭

82 بازدید | 5 پست

واقعیتش چند سال پیش،سر موضوعاتی،پدرم خیییییییییییییییییلی دلمو شکوند،بد برخورد میکرد،ازش متنفرم شدم،الان ۸ ساله ازش متنفرم،خودشم اینو فهمیده،خیلی باهاش سرد برخورد میکنم حتی به روشم نگاه نمی‌کنم چون حالم ازش بهم میخوره

بعد الان مامانم اومده بهم میگه تو عاقبت بخیر نمیشی چون رفتارت با پدرت بده

میخوام بگم خدایا تو خودت شاهدی چقدر دلمو شکوند و اشکمو درآورد

حالا من مقصرم؟من نباید عاقبت بخیر بشم؟

اگر میدونستی روزی که پدر یا مادرتو خدایی نکرده ازدست بدی چه قدر احساس تنهایی و خفت و غم و ناراحتی بسراغت میاد متوجه میشدی هیچی هیچچچچچچچچچچچی تو دنیا ارزش کینه و قهر و دلخورررری رو نداره حتی اگه پدرت بزنه تو سرت یا بهت بدو بیراه بگه ته قلبش منتظر یک محبت توعه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قلب منو شکونده،بد برخورد کرده الان من باید تاوان بدم؟😔

قلبت از غریبه نشکسته از پدرت شکسته طبیعیه تو زندگی همه ما پیش میاد ولی بدون افکار پدر و مادرا با نسل ماها خیلی فرق داره اونا از زاویه دید خودشون فکر میکنن دارن درست رفتار میکنن ولی نیت دشمنی ندارن باید ماها که تحصیلکرده تر هستیم درک کنیم ببخشیم _اگر ادم از پدر مادرش دلش بشکنه میتونه ببخشه ولی فکر کن دراینده همسرت یا یک دوست و غریبه چنین کاری باهات بکنه اون بدتره _درهرحال اگر بدونی دنیا چقدر بی ارزشه چقدر زود تموم میشه از هیچکس ناراحتی بدل نمیگیری _تو که خدا نیستی همه میتونن خطا کنن ولی همون خداهم ۸ سال بندشو زجر نمیده که تو پدرتو از محبتت محروم کردی عزیزم 

قلبت از غریبه نشکسته از پدرت شکسته طبیعیه تو زندگی همه ما پیش میاد ولی بدون افکار پدر و مادرا با نسل ...

درست میگید قربونت بشم😔💔

توروخدا با قلب مهربونت برای من دعا کن خدا کمکم کنه؛خیلی میترسم

درست میگید قربونت بشم😔💔 توروخدا با قلب مهربونت برای من دعا کن خدا کمکم کنه؛خیلی میترسم

ایشالا هممون جزیی از مهرو عشق خدا تودلمون باشه و بتونیم همونطور که ازخدا میخواییم مارو ببخشه ماهم از بنده های خدا بگذریم محتاجم عزیزم