2777
2789
عنوان

طلا خز شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 59 پست
اونی که به طلا بگه خز فکر میکنی سمت بدل میره؟ منظور طرف جواهر بوده به جای طلای گنده جواهر هم قسمتی ...

نه خب خودش وضع مالیش عالیه معمولا تو مراسم های مهم ی زنجیر ظریف میندازه که نگینش برلیانه اما تو خونه و اینا هیچی ولی خب همه میدونن کلی طلا و اینا داره تو بانک

طلا هیییچ وقت خز نمیشه چون یه چیز خیلی ارزشمند و گرونیه 

فقط بعضی از مدلا خز شدن مثل تک پوش های بزرگ یا کسایی که تا آرنج النگوی درشت و زرد میندازن ، الان یه دستبندهایی مد شده ادم میبینه دهنش باز میمونه انقدر که خوشگل و شیکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونی که به طلا بگه خز فکر میکنی سمت بدل میره؟ منظور طرف جواهر بوده به جای طلای گنده جواهر هم قسمتی ...

منظور منو نگرفتی الان خیلیا میگن طلا خزه ولی بدلیجات نمیگن خزه منم به این اشاره کردم

دوم اینکه جمله اولت اره خیلیا میندازن که اونم چند تا دلیل داره 

منظور طرف جواهر نبوده . چون به اونم میگن طلا که جواهر کار شده  به جواهر هم قسمت آخر حرفم اشاره کردم که وقتی طلا خزه پس باید جواهر هم خز باشه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

من هرچی دستم بیاد طلا میخرم ولی اصلا استفاده نمیکنم شاید تو جشنی مراسمی بندازم اونم رفتنی میندازم اومدم خونه سریع درمیارم اصلاااااا و ابداااااا حوصله ام نمیکشه تو خونه و روزای عادی طلا استفاده کنم 

من میخرم ، ولی استفاده نمیکنم . اینو چند روز پیش گرفتم میترسم پاره بشه .از طرفی احساس میکنم زشته&nbs ...

تنها تشابهی که منو شما تو این تصویر داریم رنگ لاکمون هست 

زنجیرو پلاکت هم خیلی خوشگله مبارکت باشه 💖

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
نه خب خودش وضع مالیش عالیه معمولا تو مراسم های مهم ی زنجیر ظریف میندازه که نگینش برلیانه اما تو خونه ...

به نظرم بنده خدا راست میگه ... خیلی فرقه بین اونی که برلیان میندازه و اونی که دستش پر از النگو طلا یا انگشتر یا دستبند زرد طلاست . اما کلا سلیقه ایه یکی ممکنه با همین النگو ها حال کنه یکی ممکنه مثل من اون همه طلا نپسنده . شما هم کار به حرف بقیه نداشته باش بیین از چی خوشت میاد ... 

عه شمام مگه عکس گذاشتی ؟  رفتم ۳ تا لاک گرفتم ، همه شکل هم 😆 مرسی عزیزم 😙

نه گلم عکس نزاشتم ولی امروز لاک زدم رنگ لاکمم دقیقا رنگ لاک شماست 🥰😍

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
الان النگو دوستا میان میخورنت 😄

نه عزیزم سلیقه ای دیگه حالا هر کسی با ی چی حال میکنه 

تایپیک هم میزنن ک تبادل نظر بشه نه اینکه بهم بی احترامی کنن 🌹🌹🌹

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔