2777
2789
عنوان

فقط دارم حرص می خورم

197 بازدید | 20 پست

شوهرم از نظر مالی گند زده قضیه ش طولانیه. دو ماهه خرج خونه رو من میدم هنوز حقوقش رو نگرفته ممکنه به خاطر مسدود بودن حساب هاش این ماه هم حقوق نگیره

کلافه شدم اولا چون پول من کمه و نمی رسونه دوما خوب من خودم اون پول رو لازم دارم اون که برای من خرج نمی کنه پول خودمم خرج میشه 

نمی دونم چیکار کنم ؟ کسی تو این شرایط بوده ؟ چیکار کردین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اشکال نداره  حوصله کن ،حقوقشو دادن بهت پس میده.

بعد تو زندگی مشترک پس انداز برای خودتم خوبه،اما پول مت پول تو نداره.

ان شاءالله مشکلتون حل میشه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
خب چرا حسابش مسدود شده ؟ ریسک کرده ؟

اره دیگه قضیه ش مفصله

به حرفام گوش نداد بعد الان که کفگیرش ته دیگ خورده برگشته شکر خوری می‌کنه فکر می‌کنه این قدر احمقم که باورش کنم 

اره دیگه قضیه ش مفصله به حرفام گوش نداد بعد الان که کفگیرش ته دیگ خورده برگشته شکر خوری می‌کنه فکر ...

پس اونموقع که ریسک می‌کرده حتما روی تو حساب کرده بوده الان پس اندازی چیزی نداره که خرجی زندگی رو بده تو هم حقوقت مال خودت باشه 

تو بگو بهشت کدومه.....اصلا تو این زمین بهشت کجا بود...
عزیزم اشکال نداره  حوصله کن ،حقوقشو دادن بهت پس میده. بعد تو زندگی مشترک پس انداز برای خودتم خ ...

همه میگن حوصله کن روزهای خوب هم داشته ولی به هیچ وجه نظر منو توی مدیریت خرج کردن گوش نداده من از این می سوزم و حرص می خورم 

پس اونموقع که ریسک می‌کرده حتما روی تو حساب کرده بوده الان پس اندازی چیزی نداره که خرجی زندگی رو بده ...

نداره دیگه 

روی هیچی حساب نکرده

فقط داداشش ازش راضی باشه بسشه

داداشش دنیاشه

اونو با خودش شریک کرد که به این روز افتاد 

هر چقدر خودمو تیکه تیکه کردم نکن کار خودشو کرد 

الان میگه اولویت هام عوض شده

منم جیییییییغ میزنم خفه شو 

نداره دیگه  روی هیچی حساب نکرده فقط داداشش ازش راضی باشه بسشه داداشش دنیاشه اونو با خودش شر ...

😒😒😒 حالا داداشش بیاد درستش کنه دیگه کدوم گوریه

تو بگو بهشت کدومه.....اصلا تو این زمین بهشت کجا بود...