فرض کنید پدر و مادرتون طلاق گرفتن بعد پدرتون بهتون پول درست حسابی نمیده یعنی هر ماه پول معین میده ولی اونقدری نیست که به خودت برسی بینی تو عمل کنی و این داستانا و به پدرتم بگی پول واسه اینکارا میخوام نمیده با اینکه ندار نیست و داره از طرفی به شدت درس خوندن براش مهمه یعنی شما بچه درس خونی باشید همه چیو به پاتون میریزه بخاطر اینکه به هدفتون برسید بهش دروغ میگید که من فلان دانشگاه فلان رشته تاپ قبول شدم ( در حالی ک سال بعد قبول میشم مطمئنم ) انگار ی سال زودتر بهش گفتم بهمن ماه میرم دانشگاه و غیره حالا پدرتونم بهتون چند میلیون پول داده بخاطر اینکه این دانشگاه قبول شدید سال بعد ک بیاد و بفهمه این داستان و با اینکه بچه تون همون رشته و دانشگاه قبول شده میبخشید یا نه ؟؟؟ من بخاطر شرایط ظاهریم مجبور شدم بهش دروغ بگم چون به شدت صورتم بد بود باید به پوستم تا قبل دانشگاه میرسیدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشم مطمئنم بیشتر راه و رفتم از عید شروع کردم به خوندن حتی شایدم دانشگاه بهترم قبول بشم ولی خب به نظرت قابل بخشش هست؟؟🥲🥲سر و صورتم خیلی داغون بود بخدا لباس اینام هیچی نداشتم بدبختی اینه خیلی مهربونه ها خیلیییی ولس خب برا این چیزا بهم پول نمیده میگه دور ریختنه بعد خودش برام جمع کرده ماشین بخره خیلی بد کردم؟؟؟😭😭
ارههه بدبختیم اینجاست تو هیچی کم نمیزاره🥲 کلی پولم پس انداز کرده برام ماشین بخره 🥲 ولی خب اینجور کارارو اجازه نمیداد میگه پول دور ریختنه مجبور شدم اینجوری بگم🥺