2777
2789
عنوان

خستگی در بارداری

170 بازدید | 17 پست

سلام دوستان خوبین

من الان تو سه ماهه اول بارداریم. از همون موقع که هنوز تست هم نداده بودم تا حالا شدیدا خوابم بیشتر شده و وقتایی که خواب نیستم هم اون انرژی سابق رو برای انجام کارهای روزمره م ندارم. حالا از یه طرف عذاب وجدان می گیرم که تو داری از بارداریت سوء استفاده می کنی و تنبل شدی! از یه طرف میگم نه واقعا شاید بدنت الان استراحت بیشتری می طلبه. می شه تجربه خودتونو بگین و اینکه اگر این حالتو داشتید کی رفع شده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برعکسم اصلا خواب ندارم

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

اشتهامم خیلی کم شده

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
سواستفاده چیه بابا،پادشاهی کن برای خودت😂 سه ماه اولت بگذره یکم سرحال تر میشی،خوب غذا میخوری؟مایعات ...

😁😅😅

بخاطر تهوع و... کمتر می خورم ولی سعیدمی کنم مقوی تر بخورم. آره واقعا آب بدن آدمم کم میشه با این همه 🤮

کلا انگار این هورمونا خواب رو بهم می ریزن  لبنیات بخور شبا شاید بهتر خوابت ببره

از فکر خوابم نمیبره خواهر

از فکر خوابم نمیبره خواهر

آخ آخ منم اینجوری بودم اوایلش شبا خوابم نمیبرد از فکر و خیال ولی روزا تا ظهر خواب بودم. ولی از وقتی صدلی قلبشو شنیدم خیالم راحتتر شد یکم

آخ آخ منم اینجوری بودم اوایلش شبا خوابم نمیبرد از فکر و خیال ولی روزا تا ظهر خواب بودم. ولی از وقتی ...

من انقدر شوک شدم اصلا فکر میکنم خوابم ۲ ۳ روزه

هفته چندمی؟

مشخص نیست هنوز