من الان تو سه ماهه اول بارداریم. از همون موقع که هنوز تست هم نداده بودم تا حالا شدیدا خوابم بیشتر شده و وقتایی که خواب نیستم هم اون انرژی سابق رو برای انجام کارهای روزمره م ندارم. حالا از یه طرف عذاب وجدان می گیرم که تو داری از بارداریت سوء استفاده می کنی و تنبل شدی! از یه طرف میگم نه واقعا شاید بدنت الان استراحت بیشتری می طلبه. می شه تجربه خودتونو بگین و اینکه اگر این حالتو داشتید کی رفع شده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده
سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده
کلا انگار این هورمونا خواب رو بهم می ریزن لبنیات بخور شبا شاید بهتر خوابت ببره
از فکر خوابم نمیبره خواهر
آخ آخ منم اینجوری بودم اوایلش شبا خوابم نمیبرد از فکر و خیال ولی روزا تا ظهر خواب بودم. ولی از وقتی ...
من انقدر شوک شدم اصلا فکر میکنم خوابم ۲ ۳ روزه