من دیروز رفتم دکتر و بعد ۱۱ ماه که از سقطم گذشته دکتر آزمایشهای قبلیمو دیده. بدون هیچ سونو یا عکس رنگی یه سری آزمایش جدید نوشته و گفته برو برای اقدام. دارو تقویتی و آسپرین هم نوشته. چیکار کنم؟ می ترسم باردار بشم در حالی که عامل سقطهای قبلیم رفع نشده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دکتر قبلیم یه سری آزمایش سی دی مارکر نوشته بود که یکیش انگار نرمال نبود. الان دوباره آزمایشات هورمونی انعقادی و خودایمنی نوشته. من می گم الان که دقیق نمی دونیم نباید اقدام کنم.
خب جواب آزمایش انعقادی و خودایمنی اومده؟ اگه نیومده صبر کن بیاد و اگه اومده هم که دکتر آسپرین رو اح ...
ببین این تخصص خیلی کمه. الآنم من یه مرکز خوب تو قم میرم. سری قبل رفتم پیش فروتن و کلی آزمایش و سونو و اینا نوشت. نتیجه اش رو بردمدپیش این دکتر. فروتن رو سخته برم. تهرانه و منم میرم سرکار. سخته برام و استرس آور.
دکتری که می رم خیلی آوازه داره تو ناباروری. از ماما پرسیدم گفت خوبه. باز امروز می رم می پرسم