2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرمو تکون دادم چون نفسم بالا نمیومد  پشتم درد گرفت دکتر گفت کیسه صفراته

یعنی کیسه صفرا مشکل داشت از قبلش ؟ من کلا مشکل نفس دارم . از قدیم هم داشتم ، گاهی خیلی سخت تنفس میکنم . نمیدونم چی میشهه

من چهاربار بیحسی شدم یه بار زایمان سه بارم جراحی داشتم هرچهارتا نفسم بالانمیومد😭همش میگفتم الانه خف ...

اخه چرا نفس تنگ میشه ؟! یعنی از تاثیر بی حسیه یا از چی؟؟؟ من از ترس نفس سزارین انتخاب کزدم

یعنی کیسه صفرا مشکل داشت از قبلش ؟ من کلا مشکل نفس دارم . از قدیم هم داشتم ، گاهی خیلی سخت تنفس میکن ...

نه نداشت

دکترم میگفت

دردش خیلی اذیتم کرد ولی داشتم خفه میشدم وقتی استرس میگیرم اینجوریم به پرستار گفتم سرمو یه تکون بده گفت نمیشه گفتم تکون بده دارم خفه میشم

دکتر بیهوشی قبلش بهت میگه چیکار کنی چیکارنکنی باید سرتو پایین نگه داری 

ببین آخه من فکر کنم بی حسی باشم . دکتر بیهوشی هم میاد میگه ؟؟ من فقط با متخصص زنان زایمان هماهنگ کردم 

نه نداشت دکترم میگفت دردش خیلی اذیتم کرد ولی داشتم خفه میشدم وقتی استرس میگیرم اینجوریم به پرستار ...

وقنی بی حس میکنن از کمر ب پایین بی حسه یا کل بدن ؟! استرسی شدم خوابم نمیبره 

ببین آخه من فکر کنم بی حسی باشم . دکتر بیهوشی هم میاد میگه ؟؟ من فقط با متخصص زنان زایمان هماهنگ کرد ...

خب دکتر بیهوشی بیحسی و میزنه دیگ دکترت که نمیزنه تااخر جراحی هم بالاسرت وایمیسته

گاهی سکوت،بهتر از انتقامه