2777
2789
عنوان

ژل لب

| مشاهده متن کامل بحث + 11758 بازدید | 72 پست
عب نداره انگولک نکن گلم 😍ساعت اولیه برا کاهش ورم بعد تزریق کمپرس یخ خوبه

من دو روز گذشته بزارم اثری داره؟

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ژل لبی که زدی موند راضی هستی از برندش؟ من میخوام تزریق کنم استرس دارم

شما زدین  راضی بودین

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
عزیزم‌من رفتم برند دنبی اچ زدم  تازه ساعت ۵ تزریق کردم کل لبم ورمه 🤦🏻‍♀️

من دیروز مارک اودری به لب وخط خندم زدم  لبام ورم داره ولی درکل راضی هستم  فقط قرص اناهیل گفتن بخورم که نخوردم شما انتی بیوتیک چی استفاده کردین   میشه عکس از لبتون بفرستین   الان منم میفرستم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
بیینم کسی میاد بزارم ظاهرا خابا

سلام عزیزم مارک ژل لبتون اودری بوده یک سی سی چند؟ منم میخام اودری بزنم موندم خوبه یا نه میشه عکس لبتون بفرستید برام درخاست دوستی میدم بهتون چون میخام ببینم عکس قبل و بعد بدید ممنون میشم 

الان زاضی هستید از لبتون مونده براتون؟ 

سلام عزیزم مارک ژل لبتون اودری بوده یک سی سی چند؟ منم میخام اودری بزنم موندم خوبه یا نه میشه عکس لبت ...

شما اخرش اودری زدی راضی هستی اذیت نشدی 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

سلام عزیزم مارک ژل لبتون اودری بوده یک سی سی چند؟ منم میخام اودری بزنم موندم خوبه یا نه میشه عکس لبت ...

نزن پلاستیک خالص این ژل

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خوب بود

من زدم راضی نیستیم به لبم پلاستیک خالص با آنزیم هم نمیره 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
مارکای دیگه چطورن

نورامیس زده بودم عالی بود 

نورامیس زده بودم عالی بود

لبت سفت نشده    شوهرم میگه لبام یه سفتی دارن دوست داره مثل قبل نرم باشن مارک اودی زدم