2777
2789

من الان‌وضعبت زندگی خوبی ندارم و‌یکساله خونه مادرم زندگی میکنیم و‌‌فردا یه هفته میشه که پریودم عقب افتاده و هنوز تشدم خیلی استرس گرفتم‌ از یه طرف میترسم حامله باشم و‌مجبور بشم برم دنبال دکتر و انداختن بچه از به‌طرف استرس دارم نکنه یه مرضی گرفتم پریوذ نمیشم نمیدونم اصلا از‌چیه تازه هم شاغل‌شدم‌وقت دکتر رفتن ندارم ، از اونور اخلاقای‌شوهرم ورفتاراش و خانواذش که همش پرش میکنن همه رو اعصاب منه خیلی استرس گرفتم نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اگه بودی هم نندازش  اون شما رو به عنوان مادر انتخاب کرده

وقتی پول نداریم یه خونه اجاره‌ کنیم چرا یه بچه ارو بیارم یکی خودم دارم سه سالشه یه اتاق نداره مال خوذش چرا یه بچه دیگه ارپ بدبخت کنم..

وقتی پول نداریم یه خونه اجاره‌ کنیم چرا یه بچه ارو بیارم یکی خودم دارم سه سالشه یه اتاق نداره مال خو ...

خب شاید حکمتی بوده .... از کجا میدونید با اومدنش خیر و برکت و فراوانی نیاره

یکیو میشناسم زنه حامله بود  برای بچه دوم شوهرشم بیکار ، اینقدر قدم بچه خوب بود مرده کار پیدا کرد یه کار خووووب الان همه چی دارن 

خب شاید حکمتی بوده .... از کجا میدونید با اومدنش خیر و برکت و فراوانی نیاره یکیو میشناسم زنه حامله ...

این اراجیف برای قدیم بود تو این کشور زندگی نمیکنی خودمون بدبختیم بچه ها رو بیاریم بدبختر از ما بشن .توروخدا یه ذره فکر کنید به خرافات قدیمی ها توجهی نکنید الان چقدر جوان بلاتکلیف دهه شصتی داریم که هنوز ازدواج نکردن پدر و مادرهای احمق گفتن خدا داده نونشم میده .

از یه جا این تفکرات قدیمی رو بریزید دور حالا فکر گن زندگیش شدرست نشد اون موقع تکلیف اون طفل معصومها چیه

این اراجیف برای قدیم بود تو این کشور زندگی نمیکنی خودمون بدبختیم بچه ها رو بیاریم بدبختر از ما بشن . ...

اصلا کار به هیچی هم نداشته باشیم عزیزم خدا گفته نکن قتل نفس اسمشه ، رو حرف خدا که نمیشه حرف زد