2777
2789

سلام دختر من پنج ماهش بعد 3ماه اولی شکمش زیاد کار میکرد روزی چندبار الان نزدیک دوماهه شکمش چهار پنج روزی یه بار کار میکنه بعد بعضی وقتا انقد گریه میکنه زور میزنه تا جیش میکنه بعضی وقتاهم نه راحت جیش میکنه حالا نمیدونم طبیعیه یانه چون اولا ک یک ماه داشت دکتر گفت تا 9روز طبیعیه ولی خب دختر من الان دوماهه اینجوری شده قبلاخوب بود 

پسر منم همینجوری بود از سه ماهگیش شروع شد تا ده ماه هفته ای یکبار شکمش کار میکرد بعد شد روز در میون الانم ک ۱۵ ماهشه شده دو روز در میون ... نمیدونمم 

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر منم همینجوری بود از سه ماهگیش شروع شد تا ده ماههفته ای یکبار شکمش کار میکزد بعد شد روز در میون ا ...

پس مشکلی نیست دختر منم دقیقا از3ماهگی اینجوری شده 

حتما ببر دکتر  من تو این موقع همین که بچه ام یه روز یوبس  بود یه قند کوچیک تو آب جوشیده ح ...

اخه دکتر اولا نوزادیش همینجوری پرسیدم گفت تا 9روز طبیعیه اخه دختر من فقط شیر میخوره چطوری یوبس شده هنوز غذایی بهش نمیدم

پس مشکلی نیست دختر منم دقیقا از3ماهگی اینجوری شده 

نمیدونم والا من چندبار دکتر بردم شربت پارافین میدادن اونقد عوارض ازش میخوندم نمیدادم ... بجاش بزووور مایعات زیاد میدادم مثلا هفته ای یبارش میشد چهار روز اینا اگر میخورد ... حالا شما ی دکتر ببر ببین چی میگه ... بعضیام اینجورین دیگه 

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔