2777
2789
عنوان

تاپیک دوم بارداری ناخواسته

244 بازدید | 28 پست

من ارتباطم با شوهرم خوبه ۱ ساله و ۶ ماهه عروسی کردم

و کلن پر از تشنج بوده زندگیم

الان با کمک مشاوره ۴ ماهه خیلی خوب شده

تو خونه همش داریم تو سر و کله هم میزنیم

و من خییلی از این بابت خوشحال بودم که...

۲ روز پیش فهمیدم باردار شدم 

و همش دارم اشک میریزم شوهرمم کلافه شده میگه هر تصمیمی بگیری من باهاتم

دکتر رفتم 

خیلی فکرم درگیره میخاستم بدونم کسی بوده مثل من باشه  انقد گریه کردم خسته شدم

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مشکلت چیه الان؟؟؟؟

نمیدونم اشکام همینطور داره میاد

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
خودتو از بین نبر الکی  مشکلی ک ندارین  الان رابطه خوب و سالمی دارین دلیلی نداره بچه مزاح ...

نمیدونم چرا اینطوریم اصلا ناخوداگاه اشکام راه میفته دست خودم نیست

واقعا شوکه شدم 

اگه خودتون مشکلی ندارین پس تنش چی تو زندگیتونه؟

قبل مشاوره تنش زیادی داشتیم 

چرا نمیخوای بچه ؟

امادگی روحی ندارم

همین حست به همسرت بگو قطعا مطمئنت میکنه از اینکه همیشه پشتت هست

خودشم میگه تصمیم اخر رو خودت بگیر

هرچی باشه همراهتم

قبل مشاوره تنش زیادی داشتیم 

خب حالا بذار یکم بگذره از رابطه خوبتون، ببین یه سال همین شکلی ادامه پیدا می‌کنه ؟ بچه گناه داره بخدا

تو یه محیط پر تنش بچه سالم به بار نمیاد همش عصبی یا افسرده و گوشه گیری می‌کنه 

نمیدونم اشکام همینطور داره میاد

خب یه کم گریه کم اول تا آروم بشی

بعد حتما مشاوره رو ادامه بده چون افسردگی داری.

و اینکه بهت پیشنهاد میدم یه کاغذ بردار مزایا و معایب مادر شدنت رو بنویس ببین به چه نتیجه ای میرسی و تصمیم بگیر 

خب حالا بذار یکم بگذره از رابطه خوبتون، ببین یه سال همین شکلی ادامه پیدا می‌کنه ؟ بچه گناه داره بخدا ...

الان که باردارم چیکارش کنم اخه