2777
2789
۱۲ خوبه سمت میدان شهدا و بهارستان  پیروزی نظام آباد این‌هم خوبه منطقه ۸ حساب میشه گرون تره

اهان خیلی ممنونم

من یه خ نه ۴۰/۵۰ متری معمولی میخوام نمیخوام زیاد گرون هم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وضعیت بد شده سمت نواب محلاتی گیرت میاد من خواهرم ۴۸ متری انقدر گشتن تو محلاتی گرفتن ۱۳۰ برجی ۵ونیم محلاتی هم خوبه منطقه‌ای حساب میشه تو دیوار بگرد ایشالله پیدا میکنی میدان خراسان افسریه اینا هم بد نیس محلاتی بالای خراسانه کلا تو خیابان ۱۷شهریور احتمالش هست پیدا کنی

خیلی وضعیت بد شده سمت نواب محلاتی گیرت میاد من خواهرم ۴۸ متری انقدر گشتن تو محلاتی گرفتن ۱۳۰ برجی ۵و ...

اهان ممنونم عزیزم مهرآباد جنوبی چی اونجا گرونه؟

اهان ممنونم عزیزم مهرآباد جنوبی چی اونجا گرونه؟

سمت فرودگاه منظورت اگه اره اونجا گرونه اگه نه من بلد نیستم اطراف تهران بهتره من خودم رباط کریمم مامانم اینا تهرانن اینجا با ۱۰۰ تومن ۳ تومن بهترین خونه گیرت میاد ۷۰ ۸۰ متری

سمت فرودگاه منظورت اگه اره اونجا گرونه اگه نه من بلد نیستم اطراف تهران بهتره من خودم رباط کریمم ماما ...

اهان. من شغلم به فرودگاه ربط داره. رباط کریم به نظرتون رفت و آمد برام سخت میشه ؟