2777
2789

کاش صبح بیدار نشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

پیری و ناتوانی پدرومادرم بزرگترین درد و غصه زندگیمه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران کنکورمم

زود به زود خسته میشم و دلم میگیره

یه لیسانس مدیریت دارم که به اجبار گرفتم

حتی نمیدونم هدفم از کنکور دادن چه رشته ایه

بین هوشبری و پرستاری برای انتخاب هدف موندم

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!  

درد اونه که تو دل بمونه🥲فقط میدونم انقدر خستم کلافم بی حوصلم متلاشی شده و ویرونم که دارم کم کم دیوونه میشم

دلم از اون معجزه ها و نگاه های یهویی خدا میخواد

از نگاه هایی که به دلم آدم میندازه و یهویی معجزه شو رخ میده🥺🥲🖤🤲🏻

توانا بود هر که دانا بود کاربری دست سه نفره

اولینش وبزرگترینش که باهاش وسواس فکری گرفتم الان 22سال بیشتره ازدست دادن عزیزام هست روحموداره مثل خوره میخوره 24 ساعته 😥

بعدیش شوهرم که باهام مثل داداش هست دوستم نداره عاشقم نیست بهم ازهیییچ نظر نیازی نداره هروقت گلوی میکنم میگه تواشتباه میکنی

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
چرا از اطرافیانتون یا خودتون پرستار هستین؟!

خودم نیستم اطرافیانم هستن 

نرو مردا کم اوردن تو این ظغل واسه خانما یه چیز افتضاحیه 

ببخشید اما من از دور حالم از زندگیشون بهم میخوره