2777
2789
عنوان

از قیافم بدم میاد

128 بازدید | 5 پست

همش بهم میگن دماغت درازه فلانه علانه مسخرم میکنن خسته شدم خودمم از خودم بدم میاد چیگار کنم مگه دست خودمه دیگه هروز به عمل فکر میکنم که کی میرسه عمل کنم شاید منم بتونم خوشگل شم

تو هم ازشون ایراد بگیر

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمای سمی رو حذف کن

ب ادم حسابیا بچسب

بعد ببین انگیزه و اعتماد ب نفسی ک بهت میدن

میبینی ک تو زشت نیستی هیچ تازه از خیلیا هم سرتری

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی
فامیل بهم میگه چجوری حذفشون کنم؟یا حتی خانواده

فامیل دارن خرجت میدن

بهت سرویس میدن

فامیل چیه بابا بنداز سطل اشغال

بعدشم اگه بابا یا مامانت بهت گفت بهشون بگو کاردستی خودتونم بی عرضگی خودتون رو پای من نذارید

اگه خواهر یا برادرت گفت بهشون بگو اگه زیادی خوش چهره بودم ک دیگه کسی همین قیافه معمولی و کج و کوله تو رو ب چشمش نمیومد

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه!  تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بردی