2777
2789
عنوان

برگانم 😐🍂🍂🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 19 پست
😂😂 والا بعید نیس بقران 😐 یه انگشت پات اشتباهی بخوره به مبل وصل میشی یهو میری سر از اسنپ شاپ درمی ...

وای😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

آره

بعید نیست

واقعا

دیگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من خودم شبا میام سایت 

خب لم میدم روو بالش زیاد تسلط ندارم روی گرفتن گوشی

یهو انگشتم میخوره روو تبلیغا 

اصن مییییررررممم تاااا ناکجا آباد 

باید کلی بک بزنم برگردم اینجا 😐😐

تبلیغای پایین صفحه هم اول یکی بود 

حالا دارن آجری میچینن تا برسه به سقف 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کی اینطوری میمونه😐 لعنتی حذف نمیشه پین شده همون بالاااااا

تا وقتی که بری خودتو به بان.ی مد معرفی و تسلیم کنی 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

سلام عزیزم شما واکسن ک میخاستی رو تزریق کردی؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️