2777
2789

حالا بچه ها درست حسابی بلد نیستن بعد از دو جلسه 

کلی هم لغت جدید تو کتاب دیکته هست که فقط از اون دیکته میگه معلم 

یعنی اصلا کار نمیکنه 

فقط کتاب نگارش رو درس میده و تماااااااام 

بقیه لغات جدیدو نه روخوانی میکنه براشون نه میگه برن پای تخته بنویسن 

برای هر حرف جدید هم مادرا باید کلی کادو و غذا و خوراکی و گیفت ببرن برای۳۵ نفر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم این مسخره بازی جدید چیه هی مادرای بیچاره رو مجبور میکنن سر صبح کادو غذا ببرن مدرسه بابا شاید یکی کار داره شاید یکی نتونه به هرررر دلیلی توروخدا هم پا نشین شماها حالا چند بار تو طول سال اشکال نداره ولی نه هرروز که این وظیفه معلمه کلاس سرزنده نگه داره مادر اگر وقت و حوصله داشت هرروز بره مدرسه که خودش تو خونه درس میداد

چقدر ننر بازی در میارن خو تو درستو بده درس جای خود تفریح و اردو جای خود 

اصلا وقت نمیزاره تکالیفو ببینه 

فقط داره وقت برای ایده های خانم میگذره که گزارش کار خلاقیت پر کنه بره 

نمیدونم این مسخره بازی جدید چیه هی مادرای بیچاره رو مجبور میکنن سر صبح کادو غذا ببرن مدرسه بارا ساید ...

اصلا مادرا زبون ندارن به معلم چیزی بگن که فقط پشت در مدرسه حرف میزنن 

چندبارم که من گفتم به معلم بهش بر خورد و بدرفتاری کرد  معون و مدیر هم دنبال یه آدم میگردن که تابلو کنن بگن چرا انقد ایراد میگیری 

هر ماه هم کمک ب مدرسه میگن 50تومن 100 تومن بیارید

بعد هم ی مبلغی میگن مصوبه هست بیارین

میگن بچه هاتون نصف روز اینجاست

برا نظافت مدرسه کارگر گرفتیم باید هزینه بپردازید

هر شب کلی امرو نهی ارسال میکنن 

البته با لحن منت گذاشتن

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
هر ماه هم کمک ب مدرسه میگن 50تومن 100 تومن بیارید بعد هم ی مبلغی میگن مصوبه هست بیارین میگن بچه ...

دقیقا ۹۰۰ تومن کمک ب مدرسه میدیم ما 

۵۰ تومن هم جداگانه هرماه میدیم 

نظافتچی هم ندارن هر هفته مادرا باید برن تمیز کنن 

تو حیاطم که یه معاون نیست ببینه چه خبره کی کی زد کی هول داد چی شد اصلا انگار نه انگار 

از من میشنوی خودت با بچه تو خونه کار کن 

اگه الان حروف  یاد نگیره دیگه کارت سخت میشه 

خودم یادمه برا دو تا بچه هام از ظهر که می اومدن تا ۸ شب یکسره کار می‌کردم حتی اگر بیرون میرفتیم بازم هر نوشته ای یا تابلویی رو میدیدم به بچه گوشزد میکردم حروفش رو بخونه و تکرار کنه 

خیلی از معلم ها آنچنان که باید تدریس نمی‌کنند ولی شما باید حواست باشه بچه یاد بگیره وگرنه سال‌های بعد گرفتاری برا شماست نه معلم کلاس اولش 

اصلا مادرا زبون ندارن به معلم چیزی بگن که فقط پشت در مدرسه حرف میزنن  چندبارم که من گفتم به مع ...

غلط کرده عزیزه من ببخشید توروخدا این جوری میگم خیلی ناراحت میشم مگه شما وقت از سر راه گیر آوردی بابا شاید یوی نتونه از نظر مالی خزینه کنه شاید یکی یه بچه دیگه تو خونه داسته باشه باید به اونم برسه وقت نداشته باشه هی بره مدرسه یعنی چی بهش برمیخوره کلاس اول جز حسااااااس ترین کلاس هاست نه از نظر یادگیری ها از نظر این که بچه ها زده بشن از مدرسه یا عاشقش بشن بعدی کشش اولیا هرسال بخواد این جوری باشه پدر مادر بنده خدا تا کنکور نمیکشن ، بنظر من حتما یه کاری کنین نمیگم دعوا ولی جدی حرف بزنین مسئولیت شاد کردن بچه ها که گردن پدر مادر نیست از خودش شونه خالی میکنه بگو یه قلم دست گرفتن یاد بچه بده پس فردا دبیرستان ازش ایراد نگیرن ، نمیگم زمان ما نبودا ولی نه هرروز که یه عیدی یلدایی چیزی تازه اون نوع شرایط اقتصادی هم یاری میکرد الان شاید خیلیا نتونن باید درک کنن 

دقیقا ۹۰۰ تومن کمک ب مدرسه میدیم ما  ۵۰ تومن هم جداگانه هرماه میدیم  نظافتچی هم ندارن هر ...

اصلا رسیدگی نمیشه 

نمیدونم  چرا اینقدر  بی نظم شده مدارس

هزینه سینما پرداخت کردیم 

دخترم میگه  صندلی جا نبود کف اتوبوس نشستم 

بقیه هم 3 نفری بودن رو صندلی ها

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
از من میشنوی خودت با بچه تو خونه کار کن  اگه الان حروف  یاد نگیره دیگه کارت سخت میشه  ...

دقیقا منم همین کارو میکنم  ولی فقط الکی صب میره ظهر میاد که یک معلم احمق حقوق بگیره و گزارش کار رد کنه بدون ذره ای وجدان که این بچه و خامواده داره وقت میزاره میاد میره 

حرف این خانوم ک گقتن خودت تو خونه کار کن خیلی قبول دارم بفرستش مدرسه که اجتماعی بشه ولی خودتم کار کن ولی نه اونقدر که تا کنکور وابسته شما بمونه و نتونه خودش درس بخونه در حدی که ضعیف نشه کلی هم ویدیو هست برای کلاس اول نزار خودش ببینه که چشمش اذیت نشه خودت رو ی نیم ساعت ببین که اطلاعاتت بروز بشه 

غلط کرده عزیزه من ببخشید توروخدا این جوری میگم خیلی ناراحت میشم مگه شما وقت از سر راه گیر آوردی بابا ...

بخدا هیچکدومشون جرات حرف زدن ندارن مادرا. اصلا نمیگن این روتین تکلیف که دادی کاربردی نیست اصلا کارایی یادگیری نداره  اصلا معلم هم انتقادپذیر نیست