صبر کن خوشگلم شاید خدا یکی خوبشو واست کنار گذاشته😘🩷
خسته شدم از صبر عزیزم خیلی سخته تحمل این همه تنها بودن من به این سن تا به حال دوست پسر نداشتم حتی با کسی تلفنی حرف نمیزنم دوستام از اول راهنمایی و رانندگی دوست پسر داشتن حالا هم شورای خیلی عالی کردن حتی اونا که مثل خودم نجیب بودن شوهر کردن من موندم تنها و بی کس بی شوهر و بچه
ممنونم عزیزم تو زندگی تحصیلی موفقم اما جرم من ساده بودن و زیادی ساده بودنه بعضی دخترا با سن کم آدم میبینه چه شوهرانی تور میکنن اما من هنوز خجالت میکشم یه حال و احوال ساده میخوام بکنم با جنس مخالف خیلی کم رو هستم دخترا خیلی حریفن
اونا هست برام ولی این یکی خیلیه ولی دوس ندارم دلیل ازدواجم اون باشه
من تنها دلیل ازدواجم اونه😂😂😂وگرنه برا چی یه مرد رو بیارم تو زندگیم آخه چرا تحملش کنم 😁ولی خب بچه هم خیلی دلم میخواد داشته باشم و خاک بر سرشون نمیام مارو بگیرن دنبال دختر خونگی و تحصیل کرده نیستن دنبال دختر خیابونی میوفتن که تا ریال آخر مهریه بگیره ازشون حالشون جا بیاره نه ما که زندگی کنیم من واقعا شوهر میخوام دیگه خسته شدم
نه فکر نمیتونم دلم یه شوهر با کیفیت و مشت میخواد نگاهش کنم بگم خدا چجوری منو لایق همچین لعبتی دیده
عجب
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂. .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼