2777
2789

به حدی لجبازه و برای همه چیز گریه میکنه ک هیچ راه حلی ندارم اون قدر خسته و افسرده هستم ک حد نداره 

.من از اون مادرا نیستم ک مثلا بچه ی چیزی بریزه رو فرش حرص بخورم ک چرا ریختی بچم کاملا راحته  

اصلا حساس نیستم و باهاش لجبازی نمیکنم سعی میکنم سرگرمش کنم و براش وقت بذارم 

ولی حتی نمیذاره لباس تنش کنم حمام ک میبرم این قدر گریه میکنه ک حد نداره گاهی تا یک ماه شده حمام نبرم به خاطر سلامتی روحیش 

نانخشو نمیذاره کوتاه 

حتی با بد غذاییش کنار اومدم و حرص نمی‌خورم 

جدیدا گریه هاش خیلی بد شده به خاطر چیزای الکی گریه میکنه 

دیگه نمیکشم 

چیکار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این کتاب‌هایم راجع به نظافت براش بخون  یا آهنگ هایی که راجع به حمام هست بزار گوش کنه شاید تا ...

دقیقا ی کتاب حمام براش گرفتم خیلی دوسش داره همش میاره میگه بخون برام ولی فایده نداره

عزیزم پسرت را ببر مشاوره . دکتر و ازمایش بده شاید کمبود ویتامین و اهن داره ، البته الان سن لجبازیه باید تحمل کنی ....تا۵سالگی همین بازیه🥺 فقط ناخن هاشو تو خواب بگیر و فضای شاد براش ایجاد کن تو حمام که فکر کنه اومده استخر و بازی ...نوه ی عمه منم همین مدل بود بهش دارو میدن بهترشده 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دختر منم واسه حموم رفتن گریه میکرد ولی توجه نمیکردم میبردمش

الان چند وقتشه ؟من ک میترسم ببرمش چون خیلی می‌ترسه از حمام 

سعی میکنم اصلا آب تو چشمش و بینیش و دهنش نره ک حس بدی نگیره ولی همین ک لباساشو بیرون میارم ببرمش حمام گریه میکنه میگه حموم نه 

تازه اسباب بازی و همه چیزم براش میبرم تو حموم ولی بازم فایده نداره 

بنظرم دوره تربیت فرزند تنهامسیر با تدریس استاد حسینی شرکت کنید .. اگر میخواید فرزندتون خوب با اصول تربیت بشه و برای این مشکلات هم راه حل دادن یا از کانال سوالاتشون میتونید بپرسید.. من هم دوره همسرداری هم تربیت فرزند زیر هفت سال و هم ۷ تا ۱۴ سالو شرکت کردم .. الان ازشون سوال کردم ببینم میشه لینک کانال تجربه های دوره تربیت فرزندو برای بقیه بفرستم یانه ..

این ایدی ثبتنامه زیر هفت ساله تو ایتا.. میتونید سوال کنید ازشون که قسطی هم میشه ثبتنام کرد ، ،یعنی ۵۰ ه تومن بدید راحت همه مطالبو بخونید 

🌺 به کلاس تربیت فرزند مومنانه خیلی خوش اومدید🙂

ای دی ثبت نام کلاس:👇
@admin_tarbiatfarzand

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !