2777
2789

چند هفته ؟ شاید زود رفتی ۸ هفته برو 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو سونو نوشته چهار هفته ولی من اخرین پریودیم 4مهر بود امروز رفتم سونو از 8هفتم بیشتر بود 

منم تاریخ پریود و سونوم یکی نبود ، اگه مشکل انعقادی و .... نداری بمون دو هفته دیگه بازم سونو بده ، اگه رشدش اوکی بود که درسته 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
تو سونو نوشته چهار هفته ولی من اخرین پریودیم 4مهر بود امروز رفتم سونو از 8هفتم بیشتر بود 

اینجوری حساب نکن من ب حساب دکتر باید ده هفته میبودم ولی عجله نکردم از تاریخی ک دکترگف بروسونوقلب یکی دوهفته بیشترردشد رفتم ۶هفته بودم وقلب تشکیل شده بود شکرخدا

اینجوری حساب نکن من ب حساب دکتر باید ده هفته میبودم ولی عجله نکردم از تاریخی ک دکترگف بروسونوقلب یکی ...

جدی؟ از دیشب لکه بینی دارم یکم

شیاف داد گفت زیاد امیدوارنباش 

ولی دکتری ک سونو گرفت گفت 50 50

جدی؟ از دیشب لکه بینی دارم یکم شیاف داد گفت زیاد امیدوارنباش  ولی دکتری ک سونو گرفت گفت 50 50

منم لکه بینی داشتم وشیاف استفاده میکردم استراحت مطلق کردم البته من تاااخرش استراحت مطلق بودم

قلب تشکیل نشده شیاف داد نمیدونم انتظار نداشتم هنگم

خدایی نکرده مشکلی باشه خودش خودبخود دفع میشه