2777
2789
عنوان

من ی دختر ۱۶سالم بیاین

341 بازدید | 19 پست

بچه ها من ی دختر ۱۶ سالم ک گوشی ندارم و بر خلاف همه دوستام گوشی دارن و منم دوست دارم مثل همسنام باشم ن ک گوشی داشته باشم مامانم روزا برای گوشیش رمز میذاره و من نمیتونم مث دوستام ۱ ۲ ساعت بعد از درسام تو فضای مجازی باشم ترازمم ۵۰۰۰ این‌است بنظرتون چی بگم قبول کنه گوشیشو روزا باز بذاره ی متن تاثیر گذار بگید چون حس بچه بودن بهم دست میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته که عزیزم عصر عصر ارتباطاته ولی لابدمادرت صلاحت رو میدونه عزیزم.میترسه بنده خدا توهیچ وقت نمیتونی مادرت رو درک کنی بزار واست خودش به موقع برات بهترینگوشی رو میخره عزیزم.بعدم ما زودتر گوشی دار شدیم چیزی نشد جانموندیم از چیزی

درسته که عزیزم عصر عصر ارتباطاته ولی لابدمادرت صلاحت رو میدونه عزیزم.میترسه بنده خدا توهیچ وقت نمیتو ...

من نمیخوام بخرن عزیزم حتی با گوشی خودشون زیاد نمی‌ذارن بیام ۵ تا ۱۰ دقیقه

بابای من گفت جواب کنکور بیاد قبول شدی میخرم 

منم بعد کنکور خریدم

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸

کار مادرت خیلی هم عالیه

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
من نمیخوام بخرن عزیزم حتی با گوشی خودشون زیاد نمی‌ذارن بیام ۵ تا ۱۰ دقیقه

به مرور زمان خوب میشه نگران نباش بهترین لذت رو از دورانت ببر

منم همسن تو بودم عشق این جور چیزا رو داشتم حاضرم دوباره برگردم عقب و کارایی که واقعا الان به دردم میخوره رو انجام بدم.