من ورساچه میزنم. تو این نی نی سایت دیدم کلییی عطر تخفیف زده. دقت نکردم چند درصد بود فکر کنم ۳۰ داشت تا ۶۰ اینا یا حتی بالاتر. ببین شاید به دردت خورد. این طوری قیمت مناسب هم میخری
خدارو شکر ما لرها سر زنا و ناموسمونو نمیبریم که بگیم کورد هستیم شما اگه خیلی افتخار میکنی یه فکر به حال قتل های ناموسی کوردها بکن بار آخرت هم باشه به ما لرها توهین میکنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درضمن فارسی از لری گرفته شده بی سواد شما کوردا که تو پونزده سالگی ازدواج میکنید یه بچه بدنیا میارید طلاق میگیرید آخر سر هم پسرعمو یا داداشاتون میکشنتون برا همین نمیتونی کامل درس بخونین چون اگه ادبیات میخوندی میفهمیدی لری زبان پهلوی و قدیمی ترین زبان ایران از دوره عیلامی هست، فعلا که زبان کوردی کج شده عربی و فارسی هست مثل اینکه حرف زدن کرمانشاهیا رو ندیدی ،درضمن به ویتون حسادت کنیم؟به کولبریتون؟به قتلهای ناموسیتون؟
با تفنگ که نمیزنیم سه تا توی سینه دحترمون به خاطر دوست پسر داشتن
کی گفته نمیزنین برا یه قاشق برنج بیشتر هم و با سنگ و چوب میزنین از تاپیک من برو بیرون لر عقب مونده آشغال دزد تو تهران هر که ازش دزدی میشه میگن لر بوده طرف
کی گفته نمیزنین برا یه قاشق برنج بیشتر هم و با سنگ و چوب میزنین از تاپیک من برو بیرون لر عقب م ...
🤣🤣چه حرفا از خودت در میاری انگار تا حالا تهران نرفتم والا تا هفت سالگی تهران الآنم اصفهان هستم توی این چند سال هرجا گفتم لرم گفتند مهربونه و بجز این چیزی نگفتند عقده ای شما کوردا زن کشید ناموس کش با چاقو سر زناتونو میبرن متاهل ها به زن داداش خودشون چشم دارن
ما بخدا هفته ای یه گوسفند میخوریم چرا باید سر یه قاشق برنج ...🤣🤣گدا
کی گفته نمیزنین برا یه قاشق برنج بیشتر هم و با سنگ و چوب میزنین از تاپیک من برو بیرون لر عقب م ...
شوهر دختر خالم توی دادگستری کردستان کار میکنه .. فقط بگم آدم کشی عین آب خوردنه براشون ما به این میگیم وحشی دیگه ببین ما دعوا میکنیم به ما میگی وحشی خودت چی هستی؟با در نظر گرفتن قتل ناموسی بگو