2777
2789

خدارو شکر ما لرها سر زنا و ناموسمونو نمیبریم که بگیم کورد هستیم شما اگه خیلی افتخار می‌کنی یه فکر به حال قتل های ناموسی کوردها بکن بار آخرت هم باشه به ما لرها توهین می‌کنی 

https://zayele.com/fa/news/71.html

https://www.rokna.net/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-3/732631-%D9%81%D8%A7%D8%AC%D8%B9%D9%87-%D8%B2%D9%86-%DA%A9%D8%B4%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%B2%DB%8C%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%82%D8%AA%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B3

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درضمن فارسی از لری گرفته شده بی سواد شما کوردا که تو پونزده سالگی ازدواج میکنید یه بچه بدنیا میارید طلاق میگیرید آخر سر هم پسرعمو یا داداشاتون میکشنتون برا همین نمیتونی کامل درس بخونین چون اگه ادبیات میخوندی می‌فهمیدی لری زبان پهلوی و قدیمی ترین زبان ایران از دوره عیلامی هست، فعلا که زبان کوردی کج شده عربی و فارسی هست مثل اینکه حرف زدن کرمانشاهیا رو ندیدی ،درضمن به ویتون حسادت کنیم؟به کولبریتون؟به قتل‌های ناموسیتون؟

درضمن فارسی از لری گرفته شده بی سواد شما کوردا که تو پونزده سالگی ازدواج میکنید یه بچه بدنیا میارید ...

من دکترای زبان شناسی دانشگاه علامه هستم من بی سوادم کوردا بی سوادن تو عقب مونده باسوادی لر 

من دکترای زبان شناسی دانشگاه علامه هستم من بی سوادم کوردا بی سوادن تو عقب مونده باسوادی لر 

بدبخت به مدرک خودت مینازی؟از فامیل بگم که نمی‌کشم بزن مشاهیر لر بفهمی عقب مونده چیه کوردا چه مشاهیری دارن نه اسم یه دانشمند کورد بیار

با تفنگ که نمی‌زنیم سه تا توی سینه دحترمون به خاطر دوست پسر داشتن

کی گفته نمیزنین برا یه قاشق برنج بیشتر هم و با سنگ و چوب میزنین  از تاپیک من برو بیرون لر عقب مونده آشغال دزد تو تهران هر که ازش دزدی میشه میگن لر بوده طرف

کی گفته نمیزنین برا یه قاشق برنج بیشتر هم و با سنگ و چوب میزنین  از تاپیک من برو بیرون لر عقب م ...

🤣🤣چه حرفا از خودت در میاری انگار تا حالا تهران نرفتم والا تا هفت سالگی تهران الآنم اصفهان هستم توی این چند سال هرجا گفتم لرم گفتند مهربونه و بجز این چیزی نگفتند عقده ای شما کوردا زن کشید ناموس کش با چاقو سر زناتونو میبرن متاهل ها به زن داداش خودشون چشم دارن 

ما بخدا هفته ای یه گوسفند میخوریم چرا باید سر یه قاشق برنج ...🤣🤣گدا

کی گفته نمیزنین برا یه قاشق برنج بیشتر هم و با سنگ و چوب میزنین  از تاپیک من برو بیرون لر عقب م ...

شوهر دختر خالم توی دادگستری کردستان کار می‌کنه .. فقط بگم آدم کشی عین آب خوردنه براشون ما به این میگیم وحشی دیگه ببین ما دعوا میکنیم به ما میگی وحشی خودت چی هستی؟با در نظر گرفتن قتل ناموسی بگو

🤣🤣چه حرفا از خودت در میاری انگار تا حالا تهران نرفتم والا تا هفت سالگی تهران الآنم اصفهان هستم توی ...

چقد وحشی هفته ای یه گوسفند 

ما مثل آدم میخوریم که برا غذا هم و کور نکنیم 

شما لرا مشکلاتتون کلا زیاده همه میدونن 

از بی غیرتی گرفته تا زن کشی و دخترکشی و تجاوز به محارم 

کوردا رو ناموس غیرت دارن زنشون و میزارن رو سرشون مث شما ول نیستن و بدبخت 

شوهر دختر خالم توی دادگستری کردستان کار می‌کنه .. فقط بگم آدم کشی عین آب خوردنه براشون ما به این میگ ...

از اقوام ما افتاده بود لرستان قاضی شده بود سال دوم استعفا داد تو کرمانشاه سوپرمارکت زد انقد که شهرتون خرابه 

از اقوام ما افتاده بود لرستان قاضی شده بود سال دوم استعفا داد تو کرمانشاه سوپرمارکت زد انقد که شهرتو ...

اره کار براش گیر نیومد ترجیح داد جایی باشه که قتل و ناموس کشی زیاده بلکه کارش راه بیوفته