2777
2789
عنوان

نسل جدید

142 بازدید | 11 پست

من با سن ۴۷ سال واقعا از رفتارهای دانش آموزان پایه هفتم منطقه بالای تهران گاهی خجالت می کشم.حاضر جواب و بهم تیکه انداختن و زود از خودشون دفاع کردن...تنها کاری که عمدا انجام میدم سکوت و نگاه معنا دار ه

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسل الان مثل دهه ی شصت و پنجاه توسری خور نیستن

فکر میکنم این خصلتشون یه جاهایی خوبه یه جاهایی بد

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

اولا خانواده ها مقصرن دوما نظام پروزش باوجود معلم کم شرایط براخیلیا سخت کرده الان خانواده تومیتونی بگیبچت اینه میزننت بعد ک میری برامعلم مثلا میگم ک تربیت بچع درس کنی معلما بدبخت سنشون بالا سن پایین نیستن ک مثل خودشون زبرزرنگ باشن معلمام اذیت میکننن

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
نسل الان مثل دهه ی شصت و پنجاه توسری خور نیستن فکر میکنم این خصلتشون یه جاهایی خوبه یه جاهایی بد

باورت میشه نصف معلما دهه ۸۰ بعر امروزین معلمای دهه ۷۰ نمیگیرن برا جذب نیرو ک یکم کار بشه الان بچه ۸۰ امروزی میتونی چیزی بگی بعد معلمم میشت این ۸۰

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید

به همدیگر تیکه میندازن.قصد توهین ندارم مادر ۳۰ ساله یا ۳۲ ساله واقعا بعضی هاشون (خود مادر) بلد نیست مودب صحبت کند.

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
باورت میشه نصف معلما دهه ۸۰ بعر امروزین معلمای دهه ۷۰ نمیگیرن برا جذب نیرو ک یکم کار بشه الان بچه ۸۰ ...

چه شود 😃

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤