من با سن ۴۷ سال واقعا از رفتارهای دانش آموزان پایه هفتم منطقه بالای تهران گاهی خجالت می کشم.حاضر جواب و بهم تیکه انداختن و زود از خودشون دفاع کردن...تنها کاری که عمدا انجام میدم سکوت و نگاه معنا دار ه
خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر میشود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
اولا خانواده ها مقصرن دوما نظام پروزش باوجود معلم کم شرایط براخیلیا سخت کرده الان خانواده تومیتونی بگیبچت اینه میزننت بعد ک میری برامعلم مثلا میگم ک تربیت بچع درس کنی معلما بدبخت سنشون بالا سن پایین نیستن ک مثل خودشون زبرزرنگ باشن معلمام اذیت میکننن
خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید
باورت میشه نصف معلما دهه ۸۰ بعر امروزین معلمای دهه ۷۰ نمیگیرن برا جذب نیرو ک یکم کار بشه الان بچه ۸۰ ...
چه شود 😃
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤