2777
2789
عنوان

به نظرتون پسری که 19سالش شده

392 بازدید | 8 پست

میشه تربیت کرد,خوب وبد را ان شاالله تشخیص میده یانه ? گناه ومعصیت راچطوری باید بهش فهموند?همش درحال جنگیدن ودعواست,دوست داره کار خودشو انجام بده وفقط حرف دوستاشو گوش میده,چطوری باید باهاش رفتار کرد بنظرتون?

😏B

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولاً در چنین سنین و شرایطی از یک غریبه در قالب مشاور باید کمک گرفت تا به راحتی با هم صحبت کنند و مشکلات رو حل کنند بدون گارد گرفتن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بنظرم از بچگی باید خوب تربیت میشده بعدم رفتار پدرو مادر و اعضای خانواده خیلی خیلی تاثیر گزارن روی تر ...

بچه طلاق عمه ومادربزرگش ,بزرگش کردن ,پدرشم خیلی بده 

😏B
بچه طلاق عمه ومادربزرگش ,بزرگش کردن ,پدرشم خیلی بده 

خب همینا باعث این رفتارا شده دیگه

باعث فشار روحی و مشکلات روحی شده براش

شاید افسردگی داره یا از لحاظ روحی داره بهش فشار میاد

حتمن پیش روانشناس ببرینش