2777
2789
فدات آبگوشت بدشانسی اصلا دوست نداره ولی بااین حال عصر براش آبگوشت هم میپزم حداقل آبشو بخوره

نه ببین اسمش آبگوشته ولی تنگ آب باید بگیری 

هم میتونی عین گوشت کوبیده بکوبونید و بهش بدین هم می‌تونه بدون کوبیدن میل کنه 

آب قلم هم خوبه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

نخود را خیس نکردما اشکال نداره بریزم توی زودپز با گوشت وپیاز؟

دلش اذیت میشه

دو ساعت بذار خیس بخوره بعدش بریز 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی گوشت نداره؟ فقط آب و نخود؟

نه میگم اسمش ابگوشته وگرنه آب زیاد نداره 

عین خوراک میمونه 

کلا توش نخود و پیاز و گوشت و زردچوبه داره 

نه میگم اسمش ابگوشته وگرنه آب زیاد نداره  عین خوراک میمونه  کلا توش نخود و پیاز و گوشت و ...

آبش که تموم شد و نهایت نصف لیوان موند ته قابلمه، میاین بهش میدین

دمنوش به دارچین هم براش درست کن

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

قرص ویتامین ث جوشان و آب پرتقال تازه و شلغم بگیر و اما در قدیم تو طب سنتی بچه ای مربض میشد گوشت گوسفندی رو ریز ریز با ساتور و چاقو میکوبیدن و روش پیاز خورد میکردن و آب میریختن بهد پخت آبش کامل باید تبخیر میشد در ظرف رو میذاشتن بخار داخل ظرف بمونه بعد یه پارچه یا چادر میآوردن رو سر بچه میکشیدن و ظرف غذا رو میذاشتن زیر چادر و داخل چادر میبردن بعد در ظرف غذا رو باز میکردن و میذاشتن مثل بخار گرفتن بچه سرش بزاره رو ظرف یا قابلمه یا تابه بخار میرفت تو صورت بچه بعد چادر رو کنار میزدن و به بچه میگفتن غذاتو بخور بچه چون بوی غذا با بخار رفته تو سرش اشتهاش باز میشد و غذا رو میخوزد و تونایی ایش رو به دست میاورد و اما شله برنج هم درست میکردن برنج شل با گوشت یا مرغ شبیه سوپ اما فقط داخلش برنج گوشت یا گوشت ریز شده ه با مرغ و نمک بود نه چیز دیگه ای بچه خوب میشد

علایمتون چیه بچه ی من چندروزه تب شدید همراه با اسهال داره 

دختردومم سرفه خلطی و آبریزش داشت که دیروز بردمش دکتر

گفت گلوش چرک کرده 

کوآموکسی کلاو

تئوفیلن

کتوتیفن

الا بذکر الله تطمئن القلوب