2777
2789
عنوان

بچه ها دارم دیوونه میشم

144 بازدید | 13 پست

هفته دیگه تولد دختر 10 ساله جاریمه خودش تولد نمیگیره میگه اونا براشون مهم باشه میان سوپرایز میکنن دوسال قبل عقدم بود و اصلا به فکرش نبودم پدرم در آوردن تا سال بعدش گفتن بچه ام ناراحت بوده عموش نگفته تبریک سال بعدم من گفتم بچه است تولد بگیریم براش ولی جاریم ی جوری رفتار کرد که انگار من هیچ کاره ام از شوهرم تشکر کرد الان خودم بچه میخوام بچه دار نمیشم اونا هم میدونن میخام اصلا ن تبریک بگم ن تولد بگیرم چون دلم خونه به نطرتون اگه به شوهرم متلک گفت چی بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ادم حوصله خودشو تو این گرونی مشکلات نداره هیچ یادم نبود تولد دخترت 

اصلا چرا تولد دخترش برا تو باید مهم باشه باید به این فک کنه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بابا تولد بچه یه کادو میگیرن و تبریک میگن دیگه. سخت نگیر.

بچه دار نشدن شما چه ربطی داره؟ به زودی مامان میشی انشالله.

البته وظیفه خودشونه تولد بگیرن، فقط برای خوشحالی بچه شما میتونید کادو بگیرید.

هیچی نگو یه هفته ده روز بعد دیدی حرفی زدن بگووو عع یادم نبود انشالله بسلامتی مبارک باشه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

پس دیگه سنگ تموم نمیزارم به ساده ترین شکل ممکن پارسال خودم کشتم کیک و بادکنک حتی براش پلاک طلا خریدم چند روز قبلشم از مشهد براش ی ست لباس قشنگ خریده بودم ولی اینکه اگه تبریک بگیم و کاری کنیم نادیده میگیره ولی اگه کاری نکنیم تو رومون میزنه ناراحتم میکنه

پس دیگه سنگ تموم نمیزارم به ساده ترین شکل ممکن پارسال خودم کشتم کیک و بادکنک حتی براش پلاک طلا خریدم ...

برای بچه خودشم آدم حوصله این کارارو نداره‌. شما هم هیچ وقت اینقدر مایه نذار.

چند وقته ازدواج کردی؟؟چرا بچه دار نمیشی؟؟؟

دوساله شوهرم مشکل داره بچه هارو خیلی دوست دارم حتی الانم که این تاپیک زدم ناراحتم ولی واقعا دلم از خدا گرفته که نشونم میده حس عمیق عشق بعد بهم نمیده

دوساله شوهرم مشکل داره بچه هارو خیلی دوست دارم حتی الانم که این تاپیک زدم ناراحتم ولی واقعا دلم از خ ...

عزیزدلم تو که مشکلی نداری...مشکل همسرته ...نزار این بشه نقطه ضعفت...ازت خواهش میکنم غصه نخور ...صبر کن اگه همسرت لیاقت داشت خب میمونی اگه نه که میری و تمام...در ضمن بچه ی جاری تولدش به مامان باباش مربوطه .انقدر مایه نزار.منم تجربه های مشابه شما زیاد دارم ..جالب اینه هیچکس تشکر نکرد ک هیچ وظیفه هم حساب شد.اگه دوس داری بچه رو خوشحال کنی یه کادو بگیر شب تولدش برو و بهش بده و ریخت و پاش نکن اصلا