2777
2789

خواهر شوهرم یک فتنه و سلیطه ای هست که نگو و نپرس

الانم نمیزاره حداقل پشت تلفن باهاش حرف بزنم 

بگم یکم شوهرم رو نصیحت کن

ب خط خودش زنگ بزنه یا حضوری برو 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر آدمی. هرچقدرم بد. هرچقدرم سخت. یه رگ خواب داره. یه راهی داره برای نفوذ توی اون آدم. اون راه و پیدا کن. ولی اکثر آدمهای تند و باخشونت... کمبود محبت دارن. با محبت میشه آرومشون کرد تا برات شاخ نشن😅

هر آدمی. هرچقدرم بد. هرچقدرم سخت. یه رگ خواب داره. یه راهی داره برای نفوذ توی اون آدم. اون راه و پید ...

من خودم کمبود محبت دارم

خیلی تو شرایط سختی بزرگ شدم 

باورکن بعضی ها ندارن

میترسه پول بخوام  اما قسم به عترت زهرا  به خاطر ابرومون ،میخواستم نصیحتش کنن

چقد بیشعور تشریف دارن حالا گیرم پولم بخای باید اینجوری کنه 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

شهرستان هستند  خیلی دورن  اون دختر عفریته ،جواب تلفن ،پدر شوهرم رو میده یا برادر ...

بنظر من با ی خط دیگ زنگ بزن بده شوهر همسایه ای ی مرد زنگ بزنه بگه با پدرشوهرت کار داره بعد ک گوشیو داد بهش شما خودت حرف بزن بگو مجبور شدم اینجوری بهتون زنگ بزنم چون هرچقدر سعی کردم نزاشتن باهاتون حرف بزنم

بنظر من با ی خط دیگ زنگ بزن بده شوهر همسایه ای ی مرد زنگ بزنه بگه با پدرشوهرت کار داره بعد ک گوشیو د ...

نمیدونم چرا خندم گرف از حرفتون

یاد فیلما افتادم

اما ایده خوبیه

خوشبختی یَعنی •مَنو تو «کنار» هم باشیم🫂🤍
نمیدونم چرا خندم گرف از حرفتون یاد فیلما افتادم اما ایده خوبیه

همیشه بخندی عزیزم🫂❤️

امتحانش ضرر نداره اینجوری روی خواهرشوهرتم کم میشه دیگ تو هرکاری دخالت نمیکنه مارمولک پشت کنتور😐

همیشه بخندی عزیزم🫂❤️ امتحانش ضرر نداره اینجوری روی خواهرشوهرتم کم میشه دیگ تو هرکاری دخالت نمیکنه ...

فداتشم🤍

البته میتونی با جدیت بگی گوشی رو بده به صاحبش

میخام احوال پرسی بکنم

خوشبختی یَعنی •مَنو تو «کنار» هم باشیم🫂🤍