2777
2789
عنوان

بعضی مردا چطور میتونن با هر کسی برن تو رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ازشون انتظاری بیش از این نمیره 😏  ولی یه واقعیتی هست که میگه  فقط ۵ درصد از آقایو ...

همسرمنم جز یک درصده😁😁😁

سکوت می کنم ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

طبق روانشناسی جنس مرد طنوع طلبه  چه بخوای چه نخوای  من نه تشویقشون کردم نه بهشون مجوز دا ...

ببین به اونها نمیشه گفت مرد .....صرفا نر

مساله اینه انسان بودن چه مفهومی داره؟

منم میتونم دزدی کنم فرض مثال اما نمیکنم!!! چون انسانیت خودم زیر سوال میره 

همسرمنم جز یک درصده😁😁😁

خداروشکر 😍 

واقعا میگم ، قدرشو بدون 

مرد واقعی خیلی کم پیدا میشه :) اینو منی میگم که شاید روزانه بالغ بر ۵۰_۱۰۰ نفر مرد در ارتباطم و شخصیت شونو زیر نظر دارم و بررسی میکنم 🙂

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

خب نمیرن ک عاشق بشن و...میرن برا چن لحظه برن تو حالت خماری و...

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

آقا تو پاکستان به دلفینم رحم نمیکنن🥲

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

مرد نیستن  نرررررر هستن  چندش  شیوع کننده بیماری های جنسی هستن  خدا لعنتشون ...

حبسشون میکنن و کلی هم بهشون شک میکنن 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

ببین به اونها نمیشه گفت مرد .....صرفا نر مساله اینه انسان بودن چه مفهومی داره؟ منم میتونم دزدی کنم ...

نمیشه بعضی چیزا رو گفت 

بحث پیش میاد حوصله بحث کردن ندارم 

ولی جنس مرد همینه کاریش نمیشه کرد

تعلیق _