2777
2789
عنوان

بعضی مردا چطور میتونن با هر کسی برن تو رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 42 پست
یعنی ببخشید با هررررر موجود زنده ای میتونن بخوابن؟

باور کن ما یه همسایه ای داشتیم مسن و .........

ولی اون کاره بود هر روز مردای جوان و خوش قیافه میومد خونشون

تعجب میکردیم آخه مردا چه طور قبول میکنن با این زن....

دلم برات تنگ شده حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوبم نگران نباش تو میگی تنوع طلبن میپرسم یعنی با هرررر کس میتونن رابطه برقرار کنن واسشون فرقی ند ...

بله خوندم و خیلی متاسفم که اومدم تو تاپیکت 

گفتم جنس اقایون طنوع طلبه نگفتم که مریضن 

بیان با هرکی رابطه داشته باشه 

تعلیق _  

چرا با این بنده خدا دعوا دارین تنوع طلبی توی مردا خیلی بیشتر هست 

بهتره بگید تنوع طلبی تو نرها خیلی بیشتر هست 😏🤌🏻 

وگرنه مرد واقعی ، یکی رو با دید باز انتخاب می‌کنه و چشم شو روی بقیه می‌بنده :) 

اصالت و لِوِل بالابودن کار هرکسی نیست 😉

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

هرچی شما بگید درسته  

نه من نمیگم هر چی من بگم درسته 

حرفم اینه ، بی بندوباری رو ترویج ندیم و عادی جلوه نکنیم :) 

سالم زندگی کردن و اینکه چه جوری امیال و نفس رو کنترل کردن ،یه مهارته ! وگرنه اکثر افراد جامعه کنترلی روی نفس شون ندارن و هر کار که بخوان انجام میدن بدون توجه به عواقبش 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

نه من نمیگم هر چی من بگم درسته  حرفم اینه ، بی بندوباری رو ترویج ندیم و عادی جلوه نکنیم :)&nbs ...

تا زمانی که شرایط ازدواج جوونا حل نشه وضعیت بهتر نمیشه .البته اونایی هم که هرز دوس دارن بپرن جلوشون گرفته میشه 

اقا هستم . تشکرات فراوان 
تا زمانی که شرایط ازدواج جوونا حل نشه وضعیت بهتر نمیشه .البته اونایی هم که هرز دوس دارن بپرن جلوشون ...

به نظرم ربطی نداره 

من یه نری رو سراغ دارم از ۲۰ سالگی ازدواج کرده و الان حدودا ۵۰ سالشه ! اوضاع مالی متوسط به پایینی داره ولی هرشب با یه نفره چون نمیتونه خودشو وفادار به. یه نفر کنه :) 

یه نفرم میشناسم الان نزدیک ۳۶ سالشه هنوز ازدواج نکرده و به شدت پولداره ، و روی پاکی و مردونگیش حاضرم قسم بخورم و اونقدر عاقل و پخته هست که هر زنی رو وارد حریم خصوصیش نمیکنه و هرکسی رو لایق خودش نمیدونه :) 

تو آدما دنبال ذات خوب بگردیم 🤌🏻 وگرنه کسی که بخواد پاک بمونه هیچ چیز نمیتونه مانعش بشه 🙂 خودتونو قانع نکنید با این حرفا 

طبق روانشناسی جنس مرد طنوع طلبه  چه بخوای چه نخوای  من نه تشویقشون کردم نه بهشون مجوز دا ...

اگه انسان بخواد تنوع طلبی کنه همه تنوع طلبن . قرار نیست هرکسی هرجوربخواد رفتار کنه . الان خیلیا تنوع های جنسیتی وپیش گرفتن به نظر شما درسته ؟ نه چون اسم ما انسانه و معطوف به اراده هستیم . 

اگه انسان بخواد تنوع طلبی کنه همه تنوع طلبن . قرار نیست هرکسی هرجوربخواد رفتار کنه . الان خیلیا تنوع ...

دقیقا درسته 🙌🏻🙂 

اسم آدمای سست عنصر رو گذاشتیم مررررد و بهش حق خیانت می‌دیم و با حقارت کنارشون زندگی میکنیم و می‌پذیریم که لایق آدم درست و حسابی نیستیم :)  

در حالی که زمان هَول بودن خیلی وقته گذشته ! 

الان حتی آدمای هول هم دنبال پارتنر پاک و آدم حسابی هستن 🙂 

اگه انسان بخواد تنوع طلبی کنه همه تنوع طلبن . قرار نیست هرکسی هرجوربخواد رفتار کنه . الان خیلیا تنوع ...

من که نگفتم کارشون درسته 

تاییدشونم نمیکنم 

نگفتم تنوع طلبی جنسیتی کار درستیه 

وقتی اقایون خودشون میگن تنوع طلبن 

بستگی به شرایطشون داره

تعلیق _