2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجای اردبیلی

من ۴ سال اونجا زندگی کردم زمستوناش انقدرررر لباس میپوشیدم مثل ادم اهنی میشدم

اابته اصالتا هم اردبیلیم

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
کجای اردبیلی من ۴ سال اونجا زندگی کردم زمستوناش انقدرررر لباس میپوشیدم مثل ادم اهنی میشدم اابته اص ...

خود اردبیلم ، سرما از این طوفان بهتره والا ، تو خونه هم تنهام میترسم لوستر تکون میخوره 

خود اردبیلم ، سرما از این طوفان بهتره والا ، تو خونه هم تنهام میترسم لوستر تکون میخوره 

اره طوفانای شدیدی داره 

تو شهرش ک خوبه

من روستا بودم خونه مامانبزرگم خونه پره خاک میشد همیشه ،رو ب زمین کشاورزی بود ی وضع داغانی میشد اردبیل بهار تابستونش خوبه از اردیبهشت ببعد

نترس پتو بکش سرت بخواب😅

اره طوفانای شدیدی داره  تو شهرش ک خوبه من روستا بودم خونه مامانبزرگم خونه پره خاک میشد همیشه ...

خونه های ویلایی معلوم نیست اما امان از خونه های آپارتمانی اونم طبقه ی آخر ، یکی دوساله طوفاناش شدیدتر شده ، برم پتو بکشم بخوابم👌😅

خونه های ویلایی معلوم نیست اما امان از خونه های آپارتمانی اونم طبقه ی آخر ، یکی دوساله طوفاناش شدیدت ...

ارررره

😅😅😅 خووووب بخوابی