خییییلی دلم گرفتِ، ی نفر ک از اقوام هست و هیچوقت محبتم رو ازش دریغ نکردم، از بچگی باهاش بزرگ شدم، 3 ماه، 4ماه اومده خونم مونده، (چون ی شهر دور زندگی میکنِ) مثل ی خواهر همه جوره احترامش رو داشتم، از تمام قوم و خویشا باتنهاکسی ک رفت و امد داره من و مادرم هستیم ب فاطمه زهرا رو چشامون نگهش داشتیم همیشه،بقران بچش گفت من ارزو دارم دریا رو ببینم شوهر من بنده خدا مرخصی گرفت و مااینارو بردیم لب دریا، ن ک فکر کنید ب دریا نزدیکیما، ن بخدا از شیراز رفتیم بندر سیراف و چندساعتی موندیم و برگشتیم، حالااین خانم ک من و شوهرم انقد بهش احترام میذاریم اصلاچشم دیدن خوشبختی و خوشحالی منُ نداره، بارها باحرفاش دلمُ شکونده،من خیییییلی کم پیش میاد تو برنامه های اجتماعی استوری بذارم، دیشب ی استوری عاشقانه گذاشتم پی ام داده چیشده استوری های عاشقانه میذاری؟ خیلی از حرفش دلم شکستِ. من همیشه تو تمام مشکلاش کنارش بودم، هیچوقت بد برا کسی نخواستم، چرا باید جواب محبتایِ منُ اینجوری بده؟ ب قران قسم اگه بخوام ازکارایی ک درحقش کردم بنویسم شاید بگین مگه خواهرت بوده ک از جون و دل براش مایه گذاشتی، بقران قسم هرکاری کردم بی منت بوده ولی.... انقدناراحتم پی امش رو باز نکردم هنوز، ب نظرتون چ جوابی بهش بدم دلم داره اتیش میگیره😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😐چ بی لیاقتی بوده واقعا من بجااای اوشون از تمام زحماتت تشکر میکنم و بهت میگم دمت گرررم که بدی آدما ...
مرسی قربونت برم، ب خداقسم من هیچوقت عادت ندارم دل کسی رو بشکنم، هروقت هربدی از هرکس دیدم هیچی نگفتم، هیچوقت ب هیچکس بی احترامی نکردم، خیلی از حرفش ناراحتم، قلبم داره کنده میشه از ناراحتی😭
واقعا؟ باور کن اصلا دست و دلم ب نوشتن متنی ک توش دلخوری باشِ نمیره، بااین کِ خیلی دلم گرفت از حرفش ولی دوس ندارم مثل خودش رفتار کنم، پیشنهادتون رو دوس داشتم، ممنونم عزیزم
مرسی قربونت برم، ب خداقسم من هیچوقت عادت ندارم دل کسی رو بشکنم، هروقت هربدی از هرکس دیدم هیچی نگفتم، ...
درکت میکنم عزبزم واسه خودمم پیش اومده چقد ب حداا گلایه کردم از دست ادماش ولی ما نمیتونیم ذات و طینت اون ادمارو تغییر بدیم چیزی مهمه اینه نباید با بدی این ادما مام مث اونا شیمم
هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!