2777
2789

من واقعا خسته شدم از رژیم سنم کمه همه رژیم ها از کانادایی و جی ام تا کالری شماری رو امتحان کردم و هیچ رژیمی دیگه رو م جواب نمیده و دوباره برمیگردن وزن قبلم🥺ایران هم نیستم برای همین یک رژیم انلاین خوب میخوام😢😢لطفا از بدون تبلیغ و راست بهم بگین از چه دکتری نتیجه گرفتین خودم پولشو جمع کردم لطفا راست بگین بهم دکتر تغذیه میخوام که تضمینی باشه و رژیم انلاین بده؟

مرسی از درکتون🌹🌹

💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
رژیم به تنهایی جواب نمیده ورزش هم مهمه

اگه فقط شش کیلو کم کنم باشگاه هم شروع میکنم اما قبلش اصلا نمیتونم 🥹🥹🥹

💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنت چقدره چند کیلو اضافه داری..من بابرنامه کلم پیچ کالری شماری میکنم وبدون اینکه فشاری بیاد بهم لاغرمیشم خودتم بعدش رعایت کن که برنگرده اگر بتونی قندو شکر وشیرینیجات ونوشابه روحذف کنی کلا، خیلی بهتر نتیجه میگیری وبرنمیگرده

رژیم دکتر کرمانی شنیدم خوبه 

درکنارش اب زیاد بخورید و سالاد و سبزیجات و بروکلی و.. 

ترکیب زنجبیل و ابلیمو و عسل و اب ولرم هروز ی لیوان الی دولیوان 

قبل ورزش قهوه خوردن سوخت سازو بالا میبره 

تلقین کن ب خودت ک میخای لاغرشی و داری لاغر میشی و اراده داری 

پیاده روی 

حرص و جوش کمتر و عصبانیت کمتر و.. 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
وزنت چقدره چند کیلو اضافه داری..من بابرنامه کلم پیچ کالری شماری میکنم وبدون اینکه فشاری بیاد بهم لاغ ...

دوبار کم کردم ولی دیگه کالری شماری روم جواب نمیده 🥺😭😭

رژیم دکتر کرمانی شنیدم خوبه  درکنارش اب زیاد بخورید و سالاد و سبزیجات و بروکلی و..  ترکی ...

مرسی قشنگم🌹

دختر خوب

چون دوستت دارم میگویم

این چه امضایی است داری

زنده باشی با ان هیکل

هیکلت عالی است برای تعدیل روانت برنامه بگذار

اول باید بروی روان شناس

امضایت را ببین

بیشتر به برنامه ساخت تندیس دختر رنجور برای میدان قبرستان شبیه است

Bmi

گرفته ای ؟

چند است؟

یکی ۱۶۸ است با استخوان بندی درشت 

دیگری با استخوان نازک

قد ۱۶۸ وزن ۵۶ یعنی مرده متحرک

نگاهی هم به استخوان بندی و عرض شانه و لگن و توپری ات بکن

بعد از اینها

ات و اشغال نخور

سعی کندتا میتونی مسیر ها را پیاده بروی

پیاده روی

روح و جسم را تعدیل میکنه

مراقب تبلیغات  و روحیه کاهش وزن خودت هم باش

اگر هورمونهایت به هم بریزد بدبخت میشوی

در پناه خدا

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر